Metejoor boeken

Boek deze Vlaamse zanger met bekende pophits nu bij Evenses!

prijs op aanvraag
Metejoor x
THBcuOjKes
zYqBHWxhs
HEFUv Zs o
tAddZSRTyo
yuMuKftIM
BxlwqeRWyyE
Metejoor x
Controleer nu de beschikbaarheid van Metejoor
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Metejoor biografie

Joris van Rossem is een Vlaamse popzanger. Toen hij met zijn zus naar de studio ging werd gezegd dat zijn stem klonk als een 'meteoor' en daar is zijn artiestennaam ontstaan: Metejoor.

Zijn zus heeft meegedaan aan The Voice van Vlaanderen, daardoor heeft de zanger de producer Hans Francken ontmoet. Door deze ontmoeting en samenwerking heeft hij een platencontract bij CNR Records gekregen, daar begon zijn muzikale carrière.

Metejoor muzikale carrière

In 2016 heeft Metejoor zijn eerste single uitgebracht, dit sloeg zo aan dat het zelfs door de Radio 2-Zender is genomineerd voor de 'Beste Doorbraak'. Hij heeft verschillende singles uitgebracht en mocht mee touren met een Nederlands duo, Clouseau.

In 2018 heeft de zanger een nummer opgenomen met Sarita Lorena, een Nederlandse zangeres. Er volgden nog een aantal singles in de Ultratop met Vlaamse artiesten. Metejoor is daardoor uitgenodigd op verschillende festivals als Suikerrock en Parkies.

De beginnende carriere van een artiest kan lastig zijn en er zijn velen die stoppen. Metejoor besloot om door te gaan en in 2021 kwam zijn grote doorbraak met '1 op een miljoen', een duet met de Nederlandse zangeres Babet. Metejoor heeft met dat nummer zijn eerste nummer 1 hit met platinastatus in de Ultrapop behaald. Het werd de grootste hit van 2021 met 10 miljoen streams.

Metejoor heeft een lied uitgebracht met Emma Heesters en stond onder andere op concerten met Suzan & Freek, Snelle en de Lieve Jongens.

Metejoor debuutalbum

De zanger heeft in 2021 zijn debuutalbum gelanceerd en dat is een groot succes geworden. Hij nam meteen plaats in de Ultratop albumlijst en er bleven singles bij komen. Hij heeft hier veel succes van gehad, meegedaan aan Dancing with the Stars en is coach/jurylid van The Voice Kids geweest.

Metejoor is niet meer weg te denken uit de Ultratoplijst en gaat met een gouden album over de toonbanken. Er komt nog veel aan van de zanger, onder andere een duet met Snelle.

Metejoor boeken

Wilt u Metejoor boeken voor uw evenement of feest? Metejoor kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Metejoor boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Metejoor boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Metejoor

Genres

Pop

Vergelijkbare acts

Raymon Hermans boeken

Raymon Hermans boeken

3 Beoordelingen

Met het muzikaal talent, Raymon Hermans, en zijn dansbare hits zit de sfeer meteen erin!

€ 1595 - € 2710
Fource

Fource

Fource bekend van het junior songfestival

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.