Selfie, maar dan anders

photobooth huren - evenses.jpg

De photobooth trend

Wat is het toch dat je tegenwoordig op vrijwel ieder feest een opvallend hokje met gordijntjes tegenkomt? Zo'n fotohokje dat op het treinstation staat, maar dan mooier. Veel mensen staan zelfs in de rij om een mooi plaatje van zichzelf mee naar huis te kunnen nemen. Het is anno 2016 dan ook helemaal hip om een photobooth voor je feest te boeken en het maakt niet uit of het dan om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of een bardancing gaat. Niet geheel onbelangrijk, het liefst met kekke props zoals; snorretjes, pruiken, lip-stokjes en tekstwolkjes met love, OMG, Cheers, Just Married!

Om te ervaren wat er zo leuk aan is, besloot ikzelf op ieder feest waar het fotohokje aanwezig was mee te doen aan deze trend. Tip: met een drankje op gaat het vanzelf en na één keer met je BFF’s proefgedraaid te hebben, ben je een van de fanatiekelingen en wil je niets liever dan dé perfecte shoot. Iedere keer als de drie foto’s gemaakt zijn, baal je toch wel een beetje en denk je ‘we gaan nog een keer, later nog een keer, en ga zo maar door’.

Wat heb je als gast aan een photobooth en wat is het doel van de opdrachtgever om er een te huren?

Het viel mij vooral op dat je als gast lekker ongegeneerd foto’s kan laten maken. Je lacht, maakt een duckface, doet een verbaasde look (lees: GTST-momentje) en kijkt vooral ook sexy. Het is toch geweldig dat je dit allemaal in één shoot kan laten zien. Zeg nou zelf; dit doe je natuurlijk nooit allemaal als er een fotograaf voor je staat en iedereen meekijkt hoe je op de foto gaat. Achteraf heb je een leuk aandenken om mee naar huis te nemen en hang je de foto's wellicht ergens in huis.
Bij commerciële feestjes in een club of bij bedrijfsevenementen kan er voor het feest, bedrijf, merk reclame gemaakt worden. Wanneer de foto's via social media online komen te staan, zullen veel feestgangers zichzelf taggen en foto’s van het feest delen en dat is weer goed voor het bereik van het evenement of bijvoorbeeld de merknaam. Voor privé gelegenheden zoals bruiloften is het een mooie herinnering aan het feest of bedoeld zijn als bedankje dat je als gast tijdens de bijzondere dag aanwezig was. De fotostrip kan namelijk gepersonaliseerd worden, met bovenaan de strip of onderin de tekst 'Sjoerd & Milou 2016'.

Al met al dus van toegevoegde waarde voor je feest, evenement, borrel en bruiloft. Het is voor iedereen, jong en oud een leuke herinnering!

door: Marieke fotografie: decodir.comNiet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar