< Terug naar overzicht

Belle Peréz boeken

Belle Peréz is al bijna 20 jaar bekend zangeres in zowel Nederland als België
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ik ben dol op de swingende latin vibes, Belle is echt een top voorbeeld om op te swingen!"
Beatrice
5
"Belle Pérez was op ons zomerfeest. Zij deed de zomer echt aanwakkeren! "
Merel
4
"op Que viva la vida! kan niemand stil blijven zitten. Hij staat nog steeds vaak op repeat! "
Maud
4
0

Belle Peréz boeken

Belle Pérez boeken

 

Belle Peréz kent al bijna 20 jaar succes als de Vlaamse-Latin diva, zowel in België als in Nederland en Duitsland. Ze is vooral bekend met het nummer: Que viva la vida, dat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar. Inmiddels is de muziek van Belle Pérez zelfs in Zuid-Amerika opgevangen. Bele Pérez is 

 

Dankzij deelname aan het Belgische voorprogramma van het Eurovisiesongfestival, werd Belle Pérez bekend, met het nummer Hello World. Belle heeft sindsdien een flinke solocarrière opgebouwd, zowel als zangeres als presentatrice. Zo presenteerde zij in 2004 het Tros Muziekfeest met Jan Smit. In 2006 deed ze opnieuw een gooi naar een songfestivalticket met het liedje El mundo bailando. Ze won de laatste voorronde en werd zowel in de halve finale als in de finale derde. Toen Belle Pérez de echte overstap maakte naar haar opzwepende latin nummers, deed zij ook een samenwerking met Jody Bernal, zij brachten samen het nummer Me & You uit. 

Belle Pérez won al vijf jaar op rij, de Radio 2 Zomerhit met Me and you, Light of my life, Enamorada, Que viva la vida en in 2006 met Ave Maria. Ook werd ze met de Que viva la vida en Ave Maria verkozen tot publiekslieveling door de Radio 2-luisteraars. In 2010 tekende zij zelfs een contract bij ARS/Universal, waarna zij in 2012 samen met Pitbull de single Beat on my drum uitbracht.  Inmiddels kiest Belle Pérez, naar eigen zeggen, haar eigen pad en reist zij door Nederland en Vlaanderen. 

 

Belle Pérez boeken bij Evenses

Wilt u deze Vlaamse-latin diva boeken voor uw evenement of bruiloft? Belle Pérez is te boeken bij Evenses. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Belle Pérez. 

 

Suggesties voor bij deze act

niels destadsbader%2C boeken

Niels Destadsbader boeken

Bekende zangers

Niels Destadsbader boeken

Bekende zangersDe talentvolle duizendpoot Niels Destadsbader is presentator, acteur en zanger.14250,-Lees meer
dana winner boeken evenement

Dana Winner boeken

Bekende zangeressen

Dana Winner boeken

Bekende zangeressenAl meer dan 20 jaar domineert deze succesvolle zangeres de hitlijsten van Vlaanderen2999,-Lees meer
Tjindjara boeken of huren feest

Tjindjara boeken

Talentenshow artiesten

Tjindjara boeken

Talentenshow artiestenTjindjara speelt de hoofdrol in The Bodyguard en bereikte in 2016 de halve finale in TVOH2999,-Lees meer