< Terug naar overzicht

Oktoberfest

Oktoberfest, het grootste Duitse muziekspektakel. Jetzt geht's los!
vanaf: 
1 045,-
5

Referenties

"Een feest met bier, wat wil een mens nog meer! Echt een super geslaagd feest, zeker voor herhaling vatbaar. "
Helena Schier
5
"Enorm veel gelachen en plezier gehad, super bedankt!"
Bram Veen
4
"Wauw, wat een fijne avond hebben wij gehad. Het thema Oktoberfest is echt een top, mooie decoratie en er werd bijpassende muziek gedraaid!!!!! "
Sander Boekhout
5

Oktoberfest

Een Oktoberfest themafeest boeken voor uw feest, bedrijfsfeest of verjaardag. Boekingsbureau Evenses biedt verschillende themafeesten aan voor verschillende gelegenheden. Oktoberfest is een feest waar Duitstalige muziek wordt plat gedraaid en gedanst met pullen bier. De traditionele Duitse lederhose en de dirndls zijn onmisbaar op zo'n te gek feest als Oktoberfest. De beste schlagerhits komen voorbij en zullen ongetwijfeld leiden tot een volle dansvloer en een hoog meezing gehalte. Een vullend progamma met 4 uur non-stop entertainment plus een interactieve muziekquiz. Een allround zanger entertainer en DJ zorgen samen voor een muziekspektakel. 

 

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Een enorm begrip waar gezelligheid bovenaan staat. 

 

Wilt u het Oktoberfest boeken voor uw feest, viering of evenement? Dit themafeest is in te huren voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, huwelijk en jubileum. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over dit legendarische feest? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u 7 dagen graag te woord.