Zangeres Patricia Foort boeken

Een swingende zangeres die live heerlijke soul, disco, motown, pop, jazz en gospel muziek zingt. Zangeres Patricia kan worden geboekt van intieme diners tot grote evenementen en zorgt op muzikaal gebied voor een mooie en onvergetelijke ervaring. Voor iedere gelegenheid heeft zangeres Patricia een unieke setlijst en zoekt grondig uit welke liedjes uit haar repertoire passend zijn. Hier gaat meer tijd in zitten dan het optreden lang is, maar haar optreden moet dan ook precies zijn wat u ervan verwacht. Dat is haar streven!

 

Zangeres Patricia heeft het vak geleerd op het conservatorium in Hilversum en is inmiddels een zangeres met veel ervaring. In 2003 heeft Patricia mee gedaan als achtergrondzangeres bij de inzending van Mary Amora bij het Nationale Songfestival en in 2016 was ze één van de gospelzangeressen bij de Toppers Kerst concerten. Verder zingt ze in een gospelgroep in de Winter Efteling en was ze te zien als muzikaal jurylid tijdens All Together Now op RTL4.

 

 

Boekingen van zangeres Patricia Foort

Wilt u zangeres Patricia boeken voor uw bruiloft, borrel, bedrijfsfeest, evenement of verjaardag? Zangeres Patricia past hier perfect bij. Vul vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw wensen en voorkeuren met u te bespreken.