< Terug naar overzicht

Raffaëla Paton boeken

Iedereen kent haar wel van de derde editie Idols, Raffaëla Paton!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Raffaëla zingt recht vanuit haar hart dat merk je gelijk aan haar performance!"
Khloë Wolters
5
"Ze deed het maar weer even hoor! Bij TVOH meedoen, de tweede talentenjacht, wat een lef moet je daarvoor hebben en dat heeft ze zeker"
Richella van Doorn
5
"Ik volg Raffaëla al sinds haar deelname aan Idols, ze heeft veel ups en downs gehad moet ik zeggen. Toch vind ik dat ze zich tegenwoordig helemaal heeft herpakt, een artiest waar we allemaal rekening mee moeten houden!"
Lynn Havermans
4

Raffaëla Paton boeken

Raffaëla Paton boeken

 

Raffaëla Paton is nationaal doorgebroken door haar deelname en winst aan Idols. In die tijd maakte zij ook deel uit van de meidengroep Monroe. In 2010 deed Raffaëla wederom mee aan een talentenjacht, dit keer het fenomeen The Voice of Holland. In 2012 besloot zij nog niet klaar te zijn met talentenjachten en deed mee aan het Nationaal Songfestival. Tegenwoordig is zij de zangeres van de popgroep iDANCE.

 

Na Idols lag het even stil bij Raffaëla, dit kwam door de geboorte van haar dochter Beautifull Hope in augustus 2006. Daardoor besloot Raffaëla mee te doen aan het programma The Voice of Holland. Ze werd wederom een publiekslieveling. In 2013 deed Raffaëla nog mee aan het programma 'De Beste Zanger(es) van Nederland'. Hier ging zij er weer vandoor met de winst en kon zichzelf daarna de beste zangeres van Nederland noemen.

 

Raffaëla heeft een exotische verschijning, maar is toch ook een nuchtere Hollandse. Een combinatie van een prachtige stem, uitdagende looks en spectaculaire performance zorgen ervoor dat elk optreden verbazingwekkend wordt. Ze zingt voornamelijk nummers van Tina Turner, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Amy Winehouse, Duffy en Aretha Franklin. Raffaëla doet niet alleen spetterende optredens, ook de akoestische sets zijn vol passie.

 

Boekingen Raffaëla Paton

 

Wilt u Raffaëla boeken voor uw festival, verjaardag of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Raffaëla Paton. 

Anderen bekeken ook

nick simon boeken feest bruiloft

Nick en Simon boeken

Bekende zangers, Bekende bands

Nick en Simon boeken

Bekende zangers, Bekende bandsZoekt u een duo dat perfect bij elkaar past? Nick en Simon is vanaf nu bij ons te boeken!2095,-Lees meer
jeroen van der boom boeken evenement bruiloft

Jeroen van der Boom boeken

Bekende zangers

Jeroen van der Boom boeken

Bekende zangersJeroen van der Boom laat menig oor voor zich vallen met zijn mooie stem!2999,-Lees meer
floortje smit boeken feest

Floortje Smit boeken

Talentenshow artiesten

Floortje Smit boeken

Talentenshow artiestenDeze mooie zangeres en musicalster is bekend van Idols en The Voice of Holland.2999,-Lees meer
davina michelle boeken

Davina Michelle boeken

Bekende zangeressen

Davina Michelle boeken

Bekende zangeressenDavina Michelle, de sensatie van het moment door haar deelname aan de beste zangers!2999,-Lees meer