Deze Rotterdamse tante is een pittige hoor. Ze is reuze gezellig, maar met dat Rotterdamse accent kletst ze u de oren van uw kop. Dit betekend wel dat u zich nooit zult vervelen als u in het gezelschap bent van Corrie. Ze is niet de mooiste of de slimste van het land, maar wel een erg harde werker. Of nouja, ze doet alsof ze heel hard aan het poetsen is, terwijl ze dus eigenlijk vooral veel kletst. Maarja na 25 jaar in het vak weet ze natuurlijk precies de ins and outs van het vak. Voor schoonmaken is Corrie niet ideaal, maar als u een gezellige kletskous nodig heeft op uw feest, is er niemand beter dan de Rotterdamse Corrie. Kletsen kan zij als de beste.

Naast het rondzwaaien met haar poetsdoekjes en roze afstoffer is Corrie ook een ervaren toiletjuffrouw. Niks ontgaat haar bij de mensen in de wachtrij. En daarnaast verzorgt ze wel dat er in deze wachtrij zo gezellig mogelijk wordt. In de rij staan voor de wc is nog nooit zo lachen geweest.

Bent u nou overtuigd van onze gezellige Rotterdamse Corrie, en kunt u niet wachten tot ze boordevol gezelligheid de oren van uw hoofd kletst? Boek Corrie voor uw festival, feest, bruiloft, verjaardag of elk ander evenement. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling voor uw gelegenheid.