< Terug naar overzicht

Selah Sue boeken

De Vlaamse zangeres met de unieke stem en een ongekende gave voor het geven van geweldige show
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Mijn zus en ik luisteren altijd naar haar muziek en kijken naar filmpjes van haar optredens, zij is zo goed! "
Noah
5
"Selah Sue heeft een prachtige optreden verzorgd op ons evenement, heel erg bedankt!"
Rosan Heijden
5
"Haar stem is zo mooi en bijzonder. Ik krijg er maar geen genoeg van!"
Jay
5

Selah Sue boeken

Selah Sue boeken

 

Deze sensationele zangeres is nu te boeken voor uw feest, event of bedrijfsfeest. Selah Sue zingt met haar bijzondere stem de sterren van de hemel! Met haar optreden kan zij een ware toevoeging zijn op uw evenement, stadsfeest of feest.

 

Selah Sue, ook wel Sanne Putseys, is een singer-songwriter uit België. Zij is al sinds haar vijftiende bezig met muziek. Op deze leeftijd leerde zij zichzelf gitaar spelen, toen begon ze ook met het schrijven van haar eigen liedjes. Twee jaar later deed ze mee aan het opensongcontest Open Mic-avond in Leuven en hier werd ze opgemerkt door de zanger Milow. Hij was de organisator van de contest. Achteraf vroeg hij haar om in zijn voorprogramma op te treden. Verder heeft ze ook in het voorprogramma van Jamie Lidell, Novastor en Prince gestaan.

 

In 2008 bracht zij na het coveren van de liedjes van o.a. Amy Winehouse en Erykah Badu, haar eigen single 'Black part love' uit. 2009 was ook een belangrijk jaar voor deze zangeres. Selah stond toen op het North Sea Jazz Festival en Lowlands. Ook gaf ze dat jaar vele optredens in De Wereld Draait Door.

 

Selah heeft de 2010 MIA voor Beste vrouwelijke soloartiest op haar naam staan. In hetzelfde jaar dat zij deze award kreeg, kwam haar debuutalbum uit. Dit is overigens niet haar enige MIA, in 2011, 2012 en 2015 viel zij weer in de prijzen. In 2015 kwam ook haar tweede album Reason uit met de singles 'Reason', 'I won't go for more' en 'Alone'.

In zomer van 2011 heeft zij op vele festivals gestaan zoals Pinkpop, Rock Werchter, Sziget, North Sea Jazz Festival, Lowlands en Lokerse Feesten. 

 

Boek Selah Sue voor uw festival, evenement of feest

 

Wilt u deze Vlaamse zangeres boeken voor uw feest, festival of personeelsfeest? Selah Sue is nu te boeken bij Evenses voor uw opening, evenement of bedrijfsfeest. Voor meer informatie kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor Selah Sue. 

Anderen bekeken ook

niels destadsbader%2C boeken

Niels Destadsbader boeken

Bekende zangers

Niels Destadsbader boeken

Bekende zangersDe talentvolle duizendpoot Niels Destadsbader is presentator, acteur en zanger.14250,-Lees meer
bazart boeken feest 0

Bazart boeken

Bekende bands

Bazart boeken

Bekende bandsDeze indie-popband uit België maakt de mooiste Nederlandstalige muziek.2999,-Lees meer
oscar and the wolf boeken festival

Oscar and the Wolf boeken

Bekende bands

Oscar and the Wolf boeken

Bekende bandsDé electropopact uit België, die al jaren podia op festivals en evenementen domineert.2999,-Lees meer
luka cruysbergs boeken event

Luka Cruysberghs boeken

Talentenshow artiesten

Luka Cruysberghs boeken

Talentenshow artiestenDe winnares van The Voice Vlaanderen 2017, die met haar mooie stem voor kippenvel zorgt.2999,-Lees meer