Sevn Alias boeken

Sevn Alias, de man van het moment, werd geboren in Amsterdam. Sevn Alias schrijft zijn teksten en neemt zijn platen momenteel op in Almere. In de teksten van Sevn Alias is Marokkaans woordgebruik terug te vinden. Zijn nummers zijn zeer populair bij de jeugd en ze klinken overal in Nederland en België luid door de boxen.

In Nederland staat hij op alle belangrijke festivals. Op zijn naam staan meerderen gouden en platina platen waaronder de viervoudig platina nummer-1 hit "Gass". Met ditzelfde nummer brak Sevn Alias het record van meest bekeken Nederlandstalige videoclip ooit op YouTube met meer dan 33 miljoen views. U kunt nu deze befaamde Hiphop artiest boeken voor uw verjaardagsfeest, festival of stadsfeest.

Boekingen Sevn Alias

In 2014 bracht hij zijn eerste video uit voor de track "Radicaal", een voorproefje voor zijn mixtape uit begin 2015 Twenty Four Sevn. Hij deed in juli 2015 een zomer sessie bij 101Barz en deze sessie van Sevn Alias werd ondertussen de best bekeken sessie ooit.

Sevn Alias bracht zijn debuutalbum "Trap Grammy" uit in 2016 en deze leverde hem een platina plaat op voor de track "Turnen". Hij werkte o.a. mee met Boef aan het nummer "Slapend Rijk".

Wilt u Sevn Alias boeken voor uw festival, stadsfeest of verjaardagsfeest? Deze bekende artiest is via Evenses in te huren voor uw studentenfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Sevn Alias.