< Terug naar overzicht

Sevn Alias boeken

Boek Sevn Alias en met zijn patsergedrag tovert hij uw gelegenheid om tot een vet feest.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Geweldige teksten! Heel lekker om mee te rappen"
Piet De Bij
4
"Zijn concert in Rotterdam was gewoonweg GEWELDIG! Wil hem zeker en vast nog een keertje live zien. "
Gertje Van De Plas
5
"Sevn Alias kan er telkens weer een bombastisch feest van maken. Hij heeft ontzettend veel talent en weet perfect hoe hij een publiek moet entertainen."
Ronny
5

Sevn Alias boeken

Sevn Alias boeken

 

Sevn Alias, de man van het moment, werd geboren in Amsterdam. Sevn Alias schrijft zijn teksten en neemt zijn platen momenteel op in Almere. In de teksten van Sevn Alias is Marokkaans woordgebruik terug te vinden. Zijn nummers zijn zeer populair bij de jeugd en ze klinken overal in Nederland en België luid door de boxen. 

 

In Nederland staat hij op alle belangrijke festivals. Op zijn naam staan meerderen gouden en platina platen waaronder de viervoudig platina nummer-1 hit "Gass". Met ditzelfde nummer brak Sevn Alias het record van meest bekeken Nederlandstalige videoclip ooit op YouTube met meer dan 33 miljoen views. U kunt nu deze befaamde Hiphop artiest boeken voor uw verjaardagsfeest, festival of stadsfeest.  

 

Boekingen Sevn Alias

 

In 2014 bracht hij zijn eerste video uit voor de track "Radicaal", een voorproefje voor zijn mixtape uit begin 2015 Twenty Four Sevn. Hij deed in juli 2015 een zomer sessie bij 101Barz en deze sessie van Sevn Alias werd ondertussen de best bekeken sessie ooit.

 

Sevn Alias bracht zijn debuutalbum "Trap Grammy" uit in 2016 en deze leverde hem een platina plaat op voor de track "Turnen". Hij werkte o.a. mee met Boef aan het nummer "Slapend Rijk".

 

Wilt u Sevn Alias boeken voor uw festival, stadsfeest of verjaardagsfeest? Deze bekende artiest is via Evenses in te huren voor uw studentenfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Sevn Alias. 

Anderen bekeken ook

ali b boeken feest festival

Ali B boeken

Bekende Urban artiesten

Ali B boeken

Bekende Urban artiestenDe bekende rapper Ali B bekend van hits als 'Rampeneren' en 'Wat zou je doen'!2999,-Lees meer
Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
JeBroer boeken festival 0

jebroer boeken

Bekende Urban artiesten

jebroer boeken

Bekende Urban artiestenMet zijn innoverende teksten vergeten uw gasten uw evenement nooit meer! 2999,-Lees meer
Boef boeken evenement%2C feest%2C

Boef boeken

Bekende Urban artiesten

Boef boeken

Bekende Urban artiestenBoef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest. 2999,-Lees meer