Sevn Alias boeken

Boek Sevn Alias en met zijn patsergedrag tovert hij uw gelegenheid om tot een vet feest.

4,7 uit 5 sterren
€ 7750 - € 12400
Sevn Alias boeken
f aBToEpY
KpPpSbNc
aNvumOfIY
LWdCdF hQ
Sevn Alias boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Sevn Alias
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Sevn Alias

Sevn Alias, de man van het moment, werd geboren in Amsterdam.Sevn Alias schrijft zijn teksten en neemt zijn platen momenteel op in Almere. In de teksten van Sevn Alias is Marokkaans woordgebruik terug te vinden. Zijn nummers zijn zeer populair bij de jeugd en ze klinken overal in Nederland en België luid door de boxen.

In Nederland staat hij op alle belangrijke festivals. Op Seven Alias's naam staan meerderen gouden en platina platen waaronder de viervoudig platina nummer-1 hit "Gass". Met ditzelfde nummer brak Sevn Alias het record van meest bekeken Nederlandstalige videoclip ooit op YouTube met meer dan 33 miljoen views. U kunt nu deze befaamde Hiphop artiest boeken voor uw verjaardagsfeest, festival of stadsfeest.

In 2014 bracht hij zijn eerste video uit voor de track "Radicaal", een voorproefje voor zijn mixtape uit begin 2015 Twenty Four Sevn. Hij deed in juli 2015 een zomer sessie bij 101Barz en deze sessie van Sevn Alias werd ondertussen de best bekeken sessie ooit.

Sevn Alias bracht zijn debuutalbum "Trap Grammy" uit in 2016 en deze leverde hem een platina plaat op voor de track "Turnen". Hij werkte o.a. mee met Boef aan het nummer "Slapend Rijk".

Sevn Alias boeken

U geeft een feest en wilt Sevn Alias boeken? Of wilt U Sevn Alias boeken voor en club? Sevn Alias boeken voor bij een schoolfeest? U kunt zelfs Sevn Alias boeken voor een verjaardagsfeest. Boek Sevn Alias bij Evenses.

Wilt u Sevn Alias boeken voor uw festival, stadsfeest of verjaardagsfeest? U kunt Sevn Alias boeken via Evenses in te huren voor uw studentenfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Sevn Alias.

Evenses werkt alleen met professionele artietsen en wij kunnen u hierdoor garanderen dat de Sevn Alias boekingen een succes zijn. Boek Sevn Alias bij Evenses!

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Sevn Alias

Genres

Pop
Nederlandstalig
Hiphop
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Piet De Bij
4 uit 5 sterren
Geweldige teksten! Heel lekker om mee te rappen
Gertje Van De Plas
5 uit 5 sterren
Zijn concert in Rotterdam was gewoonweg GEWELDIG! Wil hem zeker en vast nog een keertje live zien.
Ronny
5 uit 5 sterren
Sevn Alias kan er telkens weer een bombastisch feest van maken. Hij heeft ontzettend veel talent en weet perfect hoe hij een publiek moet entertainen.

Vergelijkbare acts

Mr. Polska boeken

Mr. Polska boeken

3 Beoordelingen

Een echte, harde rapper met nog hardere teksten nodig? Mr. Polska is de naam

€ 3825 - € 6120
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.