Deze band is heel flexibel in muziekstijlen en kan hierdoor ingezet worden voor verschillende gelegenheden. Standaard bestaat de groep uit twee muzikanten: 2 vocalen en een akoestische gitaar. In deze bezetting kunnen ze sfeervolle akoestische muziek spelen. Leuk als achtergrondmuziek en sfeermuziek op uw receptie, borrel of diner. Wilt u het meer feestelijk? Dan kan! Ze hebben zelfgemaakte begeleidingstracks waarop de muzikanten meespelen. Zo heeft u het effect van een complete band! Er kan dan ook gedanst en gefeest worden als de band in deze opstelling speelt. Leuk voor uw feest, bedrijfsfeest of bruiloft. U kunt er ook voor kiezen om in akoestische set-up te beginnen, om vervolgens uw feest af te sluiten in de feestelijke set-up.

Ze spelen klassiekers uit de sixties, rocksongs uit de jaren 90, top 40 en de beste dancehits. Hun unieke sound is ontstaan door jarenlang op allerlei podia te spelen in binnen- en buitenland met eigen materiaal. Zo speelden zij ook in de Paradiso met hun eigen werk voor de Grote Prijs van Nederland. Hun muziekspel is met veel bezieling en variatie. Het volume wordt altijd aangepast naar uw voorkeuren. Daarnaast is het mogelijk om het duo uit te breiden met een bassist of drummer.

Wilt u een goedkope band boeken die u toch hoge kwaliteit biedt? Vraag dan nu, geheel vrijblijvend, een offerte aan van 'Shade of Yellow' . Deze voordelige coverband is te huren voor uw feest, verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest en huwelijk.