< Terug naar overzicht

Sidney Samson

Als het dak eraf moet, dan is Sidney Samson de man om u te helpen!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

""Wat een vette muziek maakt Sidney!""
Janine Appelman
5
""Sidney Samson maakt hele vette muziek, ik ben fan!""
Nina Nielsen
5
""Zijn optredens zijn heel energiek en halen het beste uit het publiek!" "
Chantal Gerrits
5

Sidney Samson

"Riverside" zorgde voor zijn doorbraak bij het grote publiek. Het nummer is plat gedraaid in menig discotheek en heeft tientallen miljoenen views op youtube. Sinds deze track is hij te boeken voor een feest, evenement en festival. Ook voor alle clubs is hij in te huren bij ons!

 

Sinds 'Riverside' is er veel gebeurd en, desondanks dat hij constant de wereld rondreist om in de vetste clubs en op de beste festivals op te treden, krijgt hij het voor elkaar dezelfde "geen onzin" mentaliteit aan te houden. De houding die hem zo ver heeft gebracht. Samson is gek op draaien maar is origineel een producer. Hij heeft opnames met Shakira, Pitbull, Lil Jon, Martin Garrix, Steve Aoki en Will.I.Am en nog velen meer. Ook heeft hij tracks van grote namen waaronder David Guetta geremixed. En dan zijn er nog zijn grote club hits zoals Move, Magic, Thunderbolt, Torrent, Bang it to the curb en Get low. We kunnen alleen maar meer grote en geweldige tracks van deze DJ/Producer verwachten.

 

Wilt u Sidney Samson boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dj draaien feest

DJ Disqo

Disco DJ

DJ Disqo

Disco DJDe leukste disco en soul muziek op uw feest. Ga terug in de tijd met danceclassics van DJ Disqo345,-Lees meer
Lady bee inhuren

Lady Bee

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ, Vrouwelijke DJ

Lady Bee

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ, Vrouwelijke DJDeze vrouwelijke DJ kan draaien als geen ander dat kan!2999,-Lees meer