De Pieten zijn in november en december weer in ons land en staan te popelen om bij u op het werk, event, winkel, thuis, school of winkelcentrum langs te komen.

 

Het duurt niet lang meer of het is weer zover, Sinterklaas is jarig! Met eeuwenlange ervaring brengen de pieten en Sinterklaas u een bezoek aan uw locatie en verblijden zij uw collega's, vrienden en familie en hun kinderen. Sinterklaas en zijn gezellige pieten zijn voor alle gelegenheden in te huren en de Pieten zijn natuurlijk weer in voor ondeugende grappen, acrobatische kunsten en snoepgoed uitdelen. Bij Evenses dragen wij het sinterklaasfeest een warm hart toe en vinden het belangrijk dat de kinderen kunnen genieten van dit mooie feest. De Evenses Sinterklaas en pieten zijn goed verzorgd en dragen traditionele kostuums.

 

Mocht u vragen hebben of een Sinterklaas boeking willen doen dan kunt u bellen of ons mailen naar onze boekingspieten. Zij zijn speciaal uit Spanje meegekomen om alles in goede banen te leiden en staan u graag te woord.