< Terug naar overzicht

Sinterklaas en zijn pieten

Sinterklaas en zijn pieten zijn in november weer in het land en te boeken voor uw gelegenheid.
vanaf: 
275,-
4
Geschikt voor:

Referenties

"Hartstikke leuk dit! Voor op school hebben wij een team van zwarte pieten ingehuurd, om de kinderen blij te maken. Is allemaal goed verlopen. De pieten bleven goed in hun rol. "
Ans - OBS de Zilvermeeuw
5
"Voor de Sinterklaasviering bij ons bedrijf hadden wij een tweetal pieten gehuurd. Is vlekkeloos verlopen en de kinderen van onze medewerkers waren ontzettend blij en verrast dat ze allemaal lekkere dingetjes kregen en een klein presentje. Bedankt hiervoor!"
Miranda van Luttikhuizen
4
"Leuke pieten, mooi gedaan. Iedereen was blij tijdens de Sinterklaasviering. Zeker tevreden over de service en voor een mooie prijs. "
Familie Beukers
4
"De boeking van Sint en pieten zijn heel goed gegaan. Graag boeken we ze weer voor volgend jaar!"
Lien - Panama Sales
4

Sinterklaas en zijn pieten

De Pieten zijn in november en december weer in ons land en staan te popelen om bij u op het werk, event, winkel, thuis, school of winkelcentrum langs te komen.

 

Het duurt niet lang meer of het is weer zover, Sinterklaas is jarig! Met eeuwenlange ervaring brengen de pieten en Sinterklaas u een bezoek aan uw locatie en verblijden zij uw collega's, vrienden en familie en hun kinderen. Sinterklaas en zijn gezellige pieten zijn voor alle gelegenheden in te huren en de Pieten zijn natuurlijk weer in voor ondeugende grappen, acrobatische kunsten en snoepgoed uitdelen. Bij Evenses dragen wij het sinterklaasfeest een warm hart toe en vinden het belangrijk dat de kinderen kunnen genieten van dit mooie feest. De Evenses Sinterklaas en pieten zijn goed verzorgd en dragen traditionele kostuums.

 

Mocht u vragen hebben of een Sinterklaas boeking willen doen dan kunt u bellen of ons mailen naar onze boekingspieten. Zij zijn speciaal uit Spanje meegekomen om alles in goede banen te leiden en staan u graag te woord.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest verjaardag

Smart verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Smart verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze mooie LED dansvloer is een superplatte en voordelige optie voor ieder feest.395,-Lees meer
Typetje huren bedrijfsfeest receptie

Dronken Non

Typetje

Dronken Non

TypetjeEen non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan! 295,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer