The Handpan Brothers is een muzikaal duo die beiden met hun handpan het publiek meeneemt in een muzikale trip. De muziek die ze maken kan worden ervaren bescherven als, opwekkend, meeslepend en hypnotiserend. De combinatie van het zeldzame instrument en de bijzondere muziek die ze maken is dan ook gegarandeerd een eye catcher en waardige aanvulling op uw evenement.

The Handpan Brothers bestaande uit twee mannen, creëren tijdens het optreden een prachtige energie. De passie en chemie tussen beiden heren is dan ook duidelijk te zien. Door middel van de handpan en de speelse improvisatie is de performance voor iedereen en elke gelegenheid  toegankelijk. Na het optreden nemen de heren de tijd om de gasten te vertellen over het instrument; waar komt het vandaan, hoe is het gemaakt en hoe het precies werkt.   
Wilt u de Handpan Brothers boeken voor uw feest of bruiloft? Deze act is nu te huren via Evenses voor uw festival of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.