The wedding nanny

Voor iedereen die een zorgeloos en onvergetelijk huwelijksfeest wenst. Onze oppassers maken er ook een echt feest van voor de kinderen en ontnemen u en uw gasten de zorg voor deze gehele dag. Zo hebben alle gasten, klein en groot, een fijne dag!

Organiseert u een feestje of bruiloft? En heeft uzelf en/of hebben uw gasten kinderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. ​Met een van onze gescreende oppassers heeft zowel u als de kinderen een toptijd! De nanny's zijn zorgvuldig geselecteerd, waardoor u ten alle tijden een verantwoordelijke en spontane oppas voor uw (kinder)feest of bruiloft hebt. The Wedding Nanny verzorgt leuke activiteiten en maakt er ook voor de kinderen een groot feest van.​

Geeft u juist een kinderverjaardagsfeestje en kunt u een extra handje gebruiken? Met een van onze gescreende oppassers heeft zowel u als de kids een toptijd! De nanny's zijn zorgvuldig geselecteerd, dus u hebt altijd een verantwoordelijke, spontane oppas op uw (kinder)feest of bruiloft! Zij verzorgen leuke activiteiten en maken er voor de kinderen een groot feest van!

Onze oppassers zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare dames, zij spelen met de kinderen op uw feest/evenement en zorgen dat alles goed gaat. U kunt kiezen uit enkele thema's. Hieronder staan een paar leuke en originele ideeën op een rijtje, maar natuurlijk horen wij ook graag uw ideeën wat betreft de invulling van de dag en eventueel avond.

- Knutselen 
- Buiten spelen (als het weer het toe laat), met leuke activiteiten
- Schminken en mini (kinder)disco 
- (Bruiloft)bingo

Wilt u onze Wedding Nanny's huren voor uw bruiloft, receptie, ceremonie, huwelijk, verjaardag of trouwfeest? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om uw wensen en voorkeuren met u te bespreken.