Tips voor een Onvergetelijk Jaren '60 en '70 Feest

jaren '60 en '70 feest tips

De jaren '60 en '70 waren decennia van revolutie, creativiteit en iconische muziek die tot op de dag van vandaag blijft inspireren. Als je een feest organiseert met een jaren '60 en '70 thema, dan zijn er enkele essentiële elementen die niet mogen ontbreken. Hier zijn enkele tips om je feest helemaal in stijl te organiseren.


Kies de Perfecte Muziek
Een van de sleutels tot het creëren van de juiste sfeer op je jaren '60 en '70 feest is de muziek. Overweeg om een live coverband te boeken die gespecialiseerd is in het spelen van hits uit die tijd. Van de swingende rock 'n' roll van de jaren '60 tot de funky disco beats van de jaren '70, een live band kan de energie van het feest naar een hoger niveau tillen. Als alternatief kun je ook een DJ inhuren die met vinyl draait voor een authentieke retro-ervaring.

Dresscode: Retro Chic
Nodig je gasten uit om zich te kleden in de stijl van de jaren '60 en '70. Voor de dames betekent dit mini-jurken, bloemenprints en platformlaarzen voor een echte hippie vibe uit de jaren '60, terwijl de heren kunnen kiezen voor smalle pakken, coltruien en Beatle-laarzen. Het dragen van retro kleding helpt iedereen in de juiste sfeer te komen en zorgt voor geweldige foto's!

Decoraties die Terugvoeren in de Tijd
Breng de jaren '60 en '70 tot leven met de juiste decoraties. Denk aan kleurrijke bloemen en psychedelische patronen, spiegelballen en lava lampen, en vintage posters van iconische bands en films uit die tijd. Deze decoraties zullen een nostalgische sfeer creëren die perfect past bij het thema van je feest.

Authentieke Snacks en Drankjes
Maak je feest compleet met snacks en drankjes die populair waren in de jaren '60 en '70. Denk aan finger food zoals mini-pizza's en cocktailworstjes, en retro cocktails zoals de Pina Colada en de Tequila Sunrise. Deze lekkernijen zullen je gasten terugvoeren naar die gouden tijdperken van eten en drinken.

Entertainment en Activiteiten
Maak je feest onvergetelijk met activiteiten die je gasten terugvoeren naar de jaren '60 en '70. Organiseer een karaoke sessie met hits uit die tijd, een danswedstrijd met stijlen zoals de twist en de disco, en zet een fotobooth op met retro props voor leuke herinneringen en geweldige foto's.

Creëer een Thematische Uitnodiging
Begin de feestvreugde al bij de uitnodiging. Maak uitnodigingen in retrostijl met felle kleuren en groovy lettertypen. Laat je gasten weten dat ze een avond vol nostalgie, muziek en plezier kunnen verwachten, en moedig hen aan om in stijl te komen.


Een jaren '60 en '70 feest kan een ongelooflijk leuke en memorabele ervaring zijn voor jou en je gasten. Met de juiste muziek, kleding, decoraties en activiteiten, kun je de sfeer van deze iconische decennia perfect nabootsen. Bij Evenses hebben we alles wat je nodig hebt om je feest tot een groot succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van jouw retrofeest een avond om nooit te vergeten!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar