Tony Star boeken

Tony Star, ook wel bekend als Sterretje, is als top feest DJ bij ons te boeken.

5 uit 5 sterren
€ 1545 - € 2625
tony star boeken
VuEnfqc
WnJQgScwvQ
TgisMDuPxY
tony star boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Tony Star
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Nederlandse DJ

Tony Star; een brutale, altijd vrolijke, vriendelijke Hagenees. Zijn bekendheid ontstond vooral door de serie Oh Oh Cherso waarin hij met andere jongeren te zien was op Cherso(nisos). Na de serie, en ook tijdens, heeft zijn DJ carrière een goede boost gekregen. Hij is nu dan dus ook bij Evenses te boeken voor uw feest, evenement en festival. Ook voor andere gelegenheden zoals een bedrijfsfeest is hij in te huren.

Tony Star biografie

Sommige mensen lijken geboren om te vermaken, te entertainen. De Haagse Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van. Al op jonge leeftijd heeft Tony Star graag de ogen op hem gericht, en weet hij dat in de schijnwerpers de plek is waar hij moet staan. Tony verwerft zijn eerste bekendheid als DJ in de Skihut, de grootste après-ski zaak van Nederland. Daarnaast is hij een van de meest populaire barmannen in de Crazy Piano's aan de boulevard van Scheveningen. Door zijn opvallende en vrolijke verschijning wordt Tony Wyczynski (door de twee getatoeëerde sterren op de borst al gauw omgedoopt tot Tony 'Sterretje') gecast voor de RTL-hitserie 'OhOh Cherso', waarin acht Haagse jongeren gevolgd worden tijdens een stapvakantie op het Griekse party-eiland Chersonissos.

Tony Star naar Chersonissos

Vanaf de eerste aflevering van 'OhOh Cherso' gaat het hard met de dj-carrière van Tony Star. Dat hij een goede DJ is, dat bewees Tony Star al op de feesten op Chersonissos waar hij op een uitzinnig Starbeach de sterren van de hemel draaide. Logisch gevolg is dat Tony Star nu geboekt is voor alle grote Kreta-reünies die komend najaar gehouden zullen worden. Op de eerste Starbeach Reunion in de Brothers in Bunnik liet Tony samen met Billy the Klit de zaal al exploderen van plezier.

Tony Star boeken

Wilt u Tony Star boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een Tony Star boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Mandy Hendriks
5 uit 5 sterren
Vette tracks!
Julius Teunissen
5 uit 5 sterren
Met Tony is een feestje gegarandeerd, hij zelf bewezen dat hij weet wat feesten is in de oh oh cherso serie!
Sascha van der Veen
5 uit 5 sterren
Zo vergeet het nooit meer dat hij vaak in de skihut te vinden was!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.