< Terug naar overzicht

Tony Star

Tony Star, ook wel bekend als Sterretje, is als top feest DJ bij ons te boeken.
vanaf: 
1 545,-
5

Referenties

"Vette tracks!"
Mandy Hendriks
5
"Met Tony is een feestje gegarandeerd, hij zelf bewezen dat hij weet wat feesten is in de oh oh cherso serie!"
Julius Teunissen
5
"Zo vergeet het nooit meer dat hij vaak in de skihut te vinden was!"
Sascha van der Veen
5

Tony Star

Tony Star; een brutale, altijd vrolijke, vriendelijke Hagenees. Zijn bekendheid ontstond vooral door de serie Oh Oh Cherso waarin hij met andere jongeren te zien was op Cherso(nisos). Na de serie, en ook tijdens, heeft zijn DJ carrière een goede boost gekregen. Hij is nu dan dus ook bij Evenses te boeken voor uw feest, evenement en festival. Ook voor andere gelegenheden zoals een bedrijfsfeest is hij in te huren.

 

Sommige mensen lijken geboren om te vermaken, te entertainen. De Haagse Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van. Al op jonge leeftijd heeft Tony graag de ogen op hem gericht, en weet hij dat in de schijnwerpers de plek is waar hij moet staan. Tony verwerft zijn eerste bekendheid als DJ in de Skihut, de grootste après-ski zaak van Nederland. Daarnaast is hij een van de meest populaire barmannen in de Crazy Piano's aan de boulevard van Scheveningen. Door zijn opvallende en vrolijke verschijning wordt Tony Wyczynski (door de twee getatoeëerde sterren op de borst al gauw omgedoopt tot Tony 'Sterretje') gecast voor de RTL-hitserie 'OhOh Cherso', waarin acht Haagse jongeren gevolgd worden tijdens een stapvakantie op het Griekse party-eiland Chersonissos. 

Vanaf de eerste aflevering van 'OhOh Cherso' gaat het hard met de dj-carrière van Tony Star. Dat hij een goede DJ is, dat bewees Tony Star al op de feesten op Chersonissos waar hij op een uitzinnig Starbeach de sterren van de hemel draaide. Logisch gevolg is dat Tony Star nu geboekt is voor alle grote Kreta-reünies die komend najaar gehouden zullen worden. Op de eerste Starbeach Reunion in de Brothers in Bunnik liet Tony samen met Billy the Klit de zaal al exploderen van plezier.

 

Wilt u Tony Star boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerOnze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. 495,-Lees meer