< Terug naar overzicht

Ms. Jane | Zingende Ceremonie spreker

Ms. Jane maakt van iedere huwelijksceremonie een prachtig, feestelijk geheel.
vanaf: 
495,-
5
Geschikt voor:

Referenties

"Ms Jane maakte van ons huwelijk echt iets moois. Deze informele ceremonie paste veel beter bij ons!"
Mark en Jolanda
5
"Heel erg bedankt, Ms Jane! De muziek en de sfeer was perfect voor ons afgelopen zaterdag. "
Francien
5
"Ms Jane wist heel goed in te spelen op de gasten en doordat we vooraf konden overleggen was de ceremonie erg persoonlijk. We hebben geen moment spijt gehad!"
Karin en Paul
5

Ms. Jane | Zingende Ceremonie spreker

Ms. Jane is de perfecte toevoeging voor jullie bruiloft wanneer jullie op zoek zijn naar een bijzondere ceremonie. Trouwen voor de wet in een feestelijke sfeer? Ms Jane is de oplossing!

 

Ms. Jane is een native Engelssprekende, zingende ceremonie spreekster.  Met een knipoog naar gospel weet ze van iedere ceremonie een prachtig, feestelijk geheel te maken. De ceremonie onder leiding van Ms. Jane biedt meer ruimte voor persoonlijke trouwbeloftes en eigen inbreng. Het huwelijk kan in zowel Engels als Nederlands voltrokken worden.

 

Om het geheel nog meer bijzonder te maken zal Ms. Jane live zang in de toespraak verwerken. Tijdens de ceremonie zingt ze twee tot drie songs uit haar jazz, soul en swingende black gospel repertoire. Ms. Jane wordt begeleid door backingtracks. Het is ook mogelijk het optreden uit te breiden met een live pianist, gospelgroep of live jazzband.

 

De Zingende ceremonie spreekster zorgt ervoor dat met jullie inbreng een sprankelend en vloeiend geheel ontstaat. Hierbij ligt de nadruk op een prachtige, muzikale sfeer die met een bijpassende speech zijn hoogtepunt bereikt. Tijdens het laatste lied zullen alle gasten luidkeels meezingen. Cermonie spreekster Jane is niet beëdigd, zij kan alleen jullie persoonlijke ceremonie lijden.  Jullie krijgen een trouwcertificaat van verbintenis mee ter herinnering. 

 

Ms. Jane inhuren voor uw bruiloft en ceremonie? Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn zeven dagen per week beschikbaar en denken graag met u mee! 

Suggesties voor bij deze act

Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerOnze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. 495,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
weddingplanner huren bruiloft

Weddingplanner

Weddingplanner

Uw bruiloft wordt tot in de puntjes verzorg door de weddingplanner van Evenses.295,-Lees meer