Twarres boeken

Twarres: het muzikale duo uit Friesland. Bekend van: ‘Wêr Bisto’

€ 1195 - € 2150
20161104-Twarres 4-11-16-90.jpg
CQZfjBKs
AkzorODWTYc
RMw HuifoGQ
Twarres boeken
Twarres inhuren
20161104-Twarres 4-11-16-90.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Twarres
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Twarres

Twarres bestaat uit een zangeres - gitariste, een zanger & akoestische percussie, een zanger-gitarist en basgitaar. Daarnaast kunt u Twarres uitbreiden met nog eens een elektrische gitaar, drums en toetsen.

In 1999 won Mirjam met haar toenmalige partner het Friese Songfestival met het nummer: ‘Wêr Bisto’. Daarna begon zij de band Twarres. Toen Twarres eenmaal mee begonnen te spelen tijdens concerten van onder andere Marco Borsato, kreeg Twarres de waardering van het grote publiek in Nederland en Belgie. ‘Wêr Bisto' besteeg in beide landen de hitlijsten en kwam zelf op nummer 1. Het is nog steeds de eerste en het enige Friese nummer dat ooit op nummer 1 heeft gestaan. In 2001 bracht Twarres een debuutalbum uit, dit was zowel in Nederland als in Belgie een groot succes. Ze mochten er zelfs een Platina Plaat voor in ontvangst nemen. De daarop volgende albums waren ook een succes en wonnen ook enige prijzen. Twarres heeft ook een theatertour gedaan die zo succesvol was, dat er enkele reprises volgden. Ook heeft Twarres memorabele megaconcerten mogen verzorgen zoals op een vol Museumplein tijdens Koninginnedag. Helaas moest Twarres zoals iedereen hen kende in 2003 het laatste concert samen spelen. Na een lange zoektocht en een solo-album, werd de perfecte vervanger gevonden. Samen brachten zij in 2016  een nieuwe single uit.

Twarres boeken

U geeft een feest en wilt Twarres boeken die alle nummers uit de top 100 kunt zingen en spelen? Dan kunt u de Twarres boeken! U kunt Twarres boeken bij Evenses.

Wilt u Twarres boeken voor uw feest? Twarres boeken voor een bedrijfsfeest? Twarres boeken voor bij een festival of Twarres boeken als een act bij een gelegenheid. Boek Twarres bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:

Vergelijkbare acts

THE NIGHT FLIGHT

THE NIGHT FLIGHT

9 topmuzikanten die energiek op het podium ieder feest uit zijn voegen laat barsten en publiek mee laat zingen, springen en dansen!

€ 3995 - € 8995
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.