< Terug naar overzicht

Typetje Toiletdames

Deze toiletdames maken het toiletbezoek wel heel bijzonder tijdens uw feest.
vanaf: 
995,-
5

Referenties

"Naast de DJ hebben wij ook het 'Typetje Toiletdames' geboekt. Deze dames hebben echt gezorgd dat de gasten vermaakt werden, wat zorgde voor een super sfeer! Hartelijk bedankt."
Jelle van de Brandt
5
"De dames hebben voor een super leuke vermakelijke dag gezorgd met hun hilarische grappen. Ik doe het ze niet na! Dank voor de geslaagde dag, we komen graag volgend jaar weer bij jullie terug. "
Lois de Veer
4
"Het toiletbezoek was nog nooit zo leuk geweest. Dank voor de positiviteit en de humor dames. Echt geweldig. "
Nikki Son
5

Typetje Toiletdames

Heeft u geen zin om een schoonmaakster in te huren die het huis in orde maakt?
Deze professionele toiletdames hebben tijdens hun carrière een waslijst aan wc's schoongemaakt. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook bij bedrijven en andere bijzondere locaties. 
Ondanks hun drukke baan, maken ze graag een humoristisch praatje met de gasten op uw feest die bij iedereen nog jaren bij blijven. De toiletdames verfrissen de gasten met hun complimenten, geurtjes en snoepjes.
 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no - time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.​
 

De  dames geven op gezette tijden een welbekende ego boost van 3 tot 5 minuten. ​Daarnaast worden de gasten gedecoreerd met gele plakplaatjes met persoonlijke complimentjes erop genoteerd. Op deze manier worden de positieve eigenschappen zichtbaar van iedereen en worden gasten aangemoedigd elkaar te verrassen met een leuk complimentje. 

 

Tijdens het toiletbezoek worden de gasten uitgenodigd hun positieve ideeën los te laten, dit kan op gele plakblaadjes. Complimentjes, wensen, vrolijke verhalen, moppen, allemaal dingen die zorgen voor een vrolijke toiletruimte. 
Een toiletbezoek is nog nooit zo verlichtend geweest!

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of jubileum? Of iemand laten verrassen of feliciteren door middel van een droge act? Dan is deze act een super leuk cadeau voor gelegenheid. 

 

Anderen bekeken ook

Typetje boeken feest festival

Schoonmaakster

Typetje

Schoonmaakster

TypetjeDoor dit typetje zullen uw gasten binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben!295,-Lees meer
Typetje huren receptie evenement

'Boerin'

Typetje

'Boerin'

TypetjeDeze echte boerin altijd tijd voor een hilarisch praatje in 't plat Veluws 295,-Lees meer
waarzegster boeken feest

Waarzegster Naria

Typetje, Waarzegster

Waarzegster Naria

Typetje, WaarzegsterDeze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op ieder feest.475,-Lees meer
Koffie hoofdpagina 0

Koffiedik lezer

Typetje, Waarzegster

Koffiedik lezer

Typetje, WaarzegsterLaat de koffiedik lezer uw toekomst voorspellen op een manier die u nog nooit heeft meegemaakt.675,-Lees meer