Verjaardag vieren

dance-party-22.jpg

Wordt je partner binnenkort veertig jaar oud en zou je voor de gelegenheid graag een groots feest op poten zetten? Komt de verjaardag van je jongste dochter er binnenkort aan en denken jullie erover na om haar te verrassen met een heus prinsessenfeest, compleet met thematiek en een professionele actrice die verkleed als prinses langskomt om haar te feliciteren? Of is het over een paar maanden misschien tijd voor je eigen verjaardag en overweeg je om dit jaar het heft helemaal in eigen handen te nemen wat betreft de organisatie? Het klinkt misschien wat ongewoon, maar heb je er wel eens aan gedacht om een verjaardag te boeken?

Het eerste wat je jezelf mogelijk afvraagt is wat wij precies bedoelen met het boeken van een verjaardag. Met een verjaardag boeken refereren we eigenlijk aan de mogelijkheid die jij als organisator van het evenement hebt om de hulp in te roepen van een ervaren event planner als Evenses. De manieren waarop we jou kunnen helpen bij het organiseren van een verjaardag kunnen echter sterk variëren. Het komt er vooral op neer dat we samen met jou het feestje op poten zetten dat jij voor ogen hebt.

Zo kunnen wij jou, bijvoorbeeld, alle planning en voorbereidingen uit handen te nemen. Heel wat klanten van ons zijn uitstekende gastheren en gastvrouwen, maar zijn niet per se fan van alle planning en voorbereidingen die vooraf gaan aan een verjaardag. Voor hen kunnen wij alles regelen, van het ontwerpen van de uitnodigingen en het opzetten van geluids- en lichtinstallaties tot het regelen van de passende catering en het boeken van live entertainment. Het ligt er maar net aan wat je in gedachten hebt voor de verjaardag in kwestie en hoe je de gelegenheid graag wil invullen.

Als je echter een even grote kick krijgt van het plannen van een feestje als van het aanschouwen van het eindresultaat, dan kunnen we ook van toegevoegde waarde zijn voor jou. Door een paar taken aan ons over te laten, hou je zelf namelijk meer tijd en energie voor de taken die je niet uit handen kan of wil geven. Zo kunnen wij, bijvoorbeeld, een selectie cateraars voorstellen die precies passen bij de verjaardag die je gaat organiseren, of wat professionele bediening regelen voor tijdens het evenement zelf, zodat je zelf niet constant met eten en drinken in de weer moet zijn op het moment suprême.Of wat dacht je van een live DJ of band? Dankzij onze goede contacten en ons uitgebreide portfolio kunnen wij dit in een handomdraai voor je regelen.

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om de perfecte verjaardag te boeken voor jezelf of iemand anders, zeker niet al je hierbij de hulp inroept van een ervaren partij die je helpt bij verkennen van de beschikbare opties en diensten in Nederland en België. Een bedrijf als Evenses heeft al jarenlange ervaring op het gebied van dergelijke boekingen, dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? Niet alle opties en acts zullen namelijk goed passen bij de verjaardag die jij gaat organiseren.  Evenses beschikt over een uitgebreid portfolio opties en acts voor verjaardagen die wij al talloze keren hebben geboekt voor onze klanten. Die expertise en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen, zodat jij de ideale verjaardag kan boeken.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken met vragen over het boeken van een verjaardag door het offerteformulier op onze website in te vullen, door ons een mailtje te sturen, of door ons te bellen. Als je zelf eerst een kijkje wil nemen naar wat wij op het gebied van verjaardagen zoal kunnen bieden, dan kan je met de hulp van onze zoekmachine het zoeken wat overzichtelijker maken. In combinatie met ander materiaal dat je kan vinden op het internet kan je zo een eerste indruk van de beschikbare bekende zangers vormen.

Tips voor het organiseren van een verjaardag

Één van de allerleukste dingen aan het organiseren van een verjaardag is dat je vaak qua creativiteit heel wat kanten op kan. Je moet natuurlijk rekening houden met de interesses en wensen van het feestvarken in kwestie, en met de mensen die je gaat uitnodigen, maar verjaardagen zijn over het algemeen blije gelegenheden waarop een beetje originaliteit en gekheid geen kwaad kan. Om die reden leek het ons wel een leuk idee om, hopelijk ter inspiratie, enkele suggesties van onze entertainment specialisten op een rijtje te zetten.

Live muziek is altijd goed

Deze had je waarschijnlijk zelf ook wel kunnen verzinnen, maar we willen deze lijst toch ermee beginnen. Live muziek is vaak de perfecte manier om wat leven in de brouwerij te brengen en om je gasten te laten zien dat je de moeite hebt genomen om de verjaardag in kwestie een unieke touch te geven. Bij Evenses beschikken we over een enorm portfolio muzikale live acts, van live zangers en zangeressen tot DJ's met specialisaties in verschillende muziekgenres en complete orkesten. Neem gerust de tijd om onze selectie te verkennen en om je nog een beter beeld te kunnen geven van beschikbare acts zal je ook overal een aantal reviews vinden van mensen die de artiesten in kwestie al eens geboekt of in actie gezien hebben.

Maak er een show van

Één van de dingen die je wil bereiken als organisator van een verjaardag is dat de genodigden het maanden later nog hebben over het evenement. Het boeken van een indrukwekkende show kan je daarbij helpen. Wat dacht je, bijvoorbeeld, van een dansshow van professionele salsa-dansers voor jouw latino avondje? Of een heuse vuurshow, compleet met muziek, dans, en vuurspuwers? De show moet natuurlijk wel een beetje bij het thema van de verjaardag in kwestie passen, maar je kan ervan uitgaan dat we bij Evenses samen met jou de show boeken die je gasten zich nog lang zullen heugen.

Een verjaardag met een vleugje magie

Zeker op verjaardagen voor jongere kinderen is een vleugje magie zelden een slecht idee. Om die reden hebben we bij Evenses dan ook jarenlang gewerkt aan het opbouwen van een uitgebreid portfolio professionele goochelaars die voor allerlei soorten feesten en evenementen kunnen worden geboekt, inclusief verjaardagen. Je hebt goochelaars die op een podium allerlei onverklaarbare trucs uithalen, maar ook goochelaars die zich tijdens het feest onder de aanwezige mensen begeven en op die manier hun kunsten tentoon stellen. Het is maar net wat jou zelf het leukst lijkt. Daarnaast zou je ook een echte waarzegster kunnen boeken voor de verjaardag die je gaat organiseren. Deze act voorspelt de toekomst van je gasten en zal hen meer dan eens in lachen uit doen barsten.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden

We hadden het eerder al even over manieren om je gasten zich de verjaardag die je gaat organiseren nog lang te laten herinneren en in dat opzicht zijn er maar weinig opties zo effectief als het boeken van een fotohokje. De fotohokjes in ons assortiment worden over het algemeen geleverd met diverse accessoires, zoals grappige snorren en brillen, en vaak worden er per fotomoment geluk drie of vier foto's gemaakt waarop je gasten verschillende poses kunnen aannemen of zich kunnen verkleden. De foto's worden ter plekke afgedrukt, zodat de mensen deze gelijk als aandenken mee naar huis kunnen nemen. In dat opzicht is het ook wel leuk om de foto's te laten personaliseren, bijvoorbeeld door de naam van de jarige en de datum op de rand te laten zetten. Na de verjaardag worden alle foto's ook digitaal beschikbaar gemaakt.

Laat de kinderen uit hun dak gaan

Bij Evenses weten we na al die jaren van event planning hoe delicaat het plannen van een verjaardag voor kinderen kan zijn. Om die reden bevat ons assortiment dan ook verschillende opties waarmee je gegarandeerd succes zal hebben op kinderfeestjes. Zo kunnen we je, bijvoorbeeld, helpen bij het boeken en opzetten van een authentieke zweefmolen voor een vleugje van die typische uitgelaten kermissfeer. Of misschien lijkt een gigantisch springkussen je een beter idee? Dat kan ook, ons portfolio bevat verschillende professionele leveranciers van allerlei soorten verschillende springkussens. Kortom, als je van een kinderfeestje een grote dag wil maken, ben je bij Evenses aan het juiste adres.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van een verjaardag hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort feestje je wil gaan organiseren. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat je begint met het zoeken en boeken van opties en acts voor verjaardagen. Niet iedere optie zal namelijk even goed passen bij het soort verjaardag dat jij in gedachten hebt. Ben je nog op zoek naar een baan? Entertainment vacatures vindt u bij Jooble.



Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar