Vier Oktoberfest in Stijl met Evenses

Oktoberfest entertainment boeken

Oktoberfest, oorspronkelijk begonnen in München, is nu een wereldwijd fenomeen dat de rijke tradities van de Beierse cultuur viert. Elk jaar in oktober transformeren steden over de hele wereld zich met feesttenten, Beierse muziek en natuurlijk veel bier. Voor bedrijven, gemeenschappen en zelfs particulieren die hun eigen Oktoberfest-evenement willen organiseren, biedt Evenses de perfecte mix van entertainment om van elk evenement een succes te maken.


Traditionele Beierse Muziek

Geen Oktoberfest is compleet zonder de authentieke klanken van Beierse volksmuziek. Accordeonisten, blaaskapellen en jodelaars zijn essentieel om de juiste sfeer te creëren. Evenses kan topkwaliteit muzikanten leveren die gespecialiseerd zijn in traditionele Duitse en Beierse muziek. Of het nu gaat om een klein familiefeest of een groot bedrijfsevenement, wij hebben de muzikanten die uw evenement echt Duits maken.

Beierse Dansgroepen

Voeg een visueel element toe aan uw Oktoberfest met traditionele Beierse dansgroepen. Deze groepen, gekleed in lederhosen en dirndls, voeren dansen uit zoals de Schuhplattler, een historische Beierse volksdans die zeker de aandacht van uw gasten zal trekken. Evenses regelt dansgroepen die niet alleen optreden, maar ook interactieve sessies kunnen houden waarbij uw gasten de basisbewegingen kunnen leren. Oktoberfest Bands en DJ's

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer moderne twist, biedt Evenses bands en DJ's die gespecialiseerd zijn in Oktoberfest-thema sets. Deze acts combineren populaire Duitse hits met internationale muziek, waardoor een levendige sfeer ontstaat die ideaal is voor een gemengd publiek. Van achtergrondmuziek tijdens het diner tot een volle dansvloer laat in de nacht, onze acts zorgen ervoor dat de energie hoog blijft.

Thematische Decoratie en Sfeer

Het juiste decor is cruciaal voor het neerzetten van een authentieke Oktoberfest-sfeer. Evenses biedt niet alleen muzikaal entertainment, maar kan ook helpen bij het aankleden van uw locatie. Denk aan Beierse vlaggen, sfeervolle verlichting en op maat gemaakte decoraties die uw ruimte transformeren in een mini-München.

Boek Vroeg om Teleurstelling te Voorkomen

Oktoberfest is een populaire tijd voor feesten en evenementen, dus het is belangrijk om vroeg te boeken. Dit zorgt ervoor dat u de beste keuze aan entertainment heeft en geeft ons de tijd om elk detail van uw evenement te perfectioneren.

Of u nu een authentiek Beiers feest plant of een moderne interpretatie van het Oktoberfest wilt, Evenses staat klaar om uw evenement onvergetelijk te maken. Bezoek onze website of neem direct contact op om uw Oktoberfest evenement te bespreken en te boeken. Proost op een geweldig feest!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar