< Terug naar overzicht

Vleugel huren

Een mooie vleugel, te huren voor bij uw diner, receptie of evenement.
vanaf: 
475,-
5

Referenties

"Wij hadden voor ons huwelijk een witte vleugel gehuurd, oh wat zag dat er mooi uit, zeg!! Ook hadden we via Evenses een klassieke pianist geboekt, die de sterren van de hemel speelde tijdens de ceremonie. Het heeft echt wat toegevoegd aan onze dag. We hoefden ook niets te doen, de leverancier heeft alles klaargezet, zodat de pianist meteen aan de slag kon. Echt een aanrader!!"
Ozgür & Yasmin
4
"Voor onze borrel had een collega bedacht dat hij wel voor achtergrond muziek wou zorgen. We hebben last minute een vleugel kunnen huren. De service was super, wij hoefden niets te doen. Onze collega kon direct gaan zitten en spelen. Iedereen was enthousiast over het pianospel. Bedankt dat jullie dit op zo'n korte termijn hebben kunnen verzorgen!"
Ilja de Jong
5
"Prima service, aardige leverancier, goede afspraken en flexibel vooral. De vleugel moest op de tweede verdieping geleverd worden en dit kon zonder probleem. Mijn huiskamerconcert was zeer geslaagd!"
Bobbi O.
4

Vleugel huren

De warme klanken van een echte vleugel. U kunt een vleugel huren voor ieder type feest. De vleugelverhuur is beschikbaar voor geheel België en Nederland.

 

Standaard leveren wij een zwarte Yamaha vleugel of een gelijkwaardig type. Andere types, zoals een witte vleugel of grotere concertvleugels zijn ook mogelijk.

 

Onze service is inclusief stemmen op locatie, transport en plaatsing op begane grond. Indien er een lift aanwezig is of een schuine oploop rekenen wij ook niets extra's. Uiteraard kunnen wij ook de vleugel op moeilijk bereikbare plekken plaatsen, zoals (rondvaart)boten en hogere verdiepingen. De tijden van levering en ophalen proberen wij uiteraard zoveel mogelijk af te stemmen met uw voorkeuren. 

 

Wilt u een vleugel huren voor uw feest, evenement of bruiloft? Neem contact met ons op voor een offerte en meer informatie voor de piano huur.

 

Specificaties:

- Levering is standaard voor 24 uur, inclusief stemmen, transport en plaatsing begane grond.
- Langere huurperiodes: In overleg.
- Plaatsing hogere verdiepingen:In overleg.

 

Suggesties voor bij deze act

zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.475,-Lees meer
jazz zangeres inhuren bruiloft receptie diner

Miss Jazz

Zangeres, Pianist

Miss Jazz

Zangeres, PianistDeze jazz zangeres begeleidt zichzelf op piano. Ze speelt een mooie mix van jazz, pop en soul.345,-Lees meer
Piano huren

Piano Verhuur

Instrument Verhuur

Piano Verhuur

Instrument VerhuurEen mooie piano huren voor de muzikale aanvulling bij uw diner, receptie of evenement.275,-Lees meer
Pianist boeken bruiloft diner

Xander

Xander

Deze pianist houdt van interactie met uw gasten en u kunt kiezen uit 2000 verzoeknummers!595,-Lees meer