Vrije dag? Daar weten we wel raad mee.

Festival.jpg

Entertainment op vrije dagen

Na Pasen, Koningsdag, 4 & 5 mei en Hemelvaartsdag is het nog niet afgelopen met de vrije dagen. Aankomende zondag en maandag is het tijd voor Pinksteren en er is weer veel te doen.

E E R S T E   P I N K S T E R D A G

7th Sunday Festival (Erp-Veghel, NL)
In het zuiden van het land is het Eerste Pinksterdag tijd voor het 7th Sunday Festival. Steve Aoki, Blasterjaxx, FeestDJRuud, Sunnery James & Ryan Marciano staan op het festival in Veghel. Voor €50,00 kom je binnen.

The Promised Land Festival (Leeuwarden, NL)
Dit festival vindt in Leeuwarden plaats, met muziekstijlen als House, Hardcore, Hardstyle, Eclectic en Classics. The Promised Land is samen met je vrienden over het strand, door de heuvels en onder de bomen van het bijzondere recreatiegebied dwalen. De ticketprijs voor één dag is €29,95.

PollerWiesen Festival (Dortmund, DE)
Het festival keert terug naar het adembenemende Revierpark Wischlingen in Dortmund. Op Pinksterzondag zal het park helemaal klaar staan om alle liefhebbers van elektronische muziek in alle vrijheid los te laten gaan op muziek en hun emoties. Vier stages omgeven door gras, water en zand doorheen het hele park maken van het Pollerwiesen Festival de 'hot spot‘ om ons op de goede zomer vibes voor te bereiden en dit van 12:00 tot 22:00 uur. Tickets hier te koop voor €26,00.

Pluimage Festival (Vlaardingen, NL)
Op zondag 15 mei vindt voor de eerste keer Pluimage (in Vlaardingen) plaats. De Vreemde Vogel presenteert een dag lang de fijnste muziek, de gekste acts, het heerlijkste eten & drinken en natuurlijk de mooiste en intiemste locatie. Pluimage is een festival zoals alleen De Vreemde Vogel dat kan organiseren. Voor alle kleine vogels hebben zij een vet stoer festival: Verboden Toegang voor Ouders! Een volwassenen ticket koop je al voor €15,00 en de kids komen binnen voor €5,00 per persoon. Klik hier voor tickets!

Over de top Festival (Lichtenvoorde, NL)
Het Over De Top Festival verwelkomd jaarlijks zo'n 2500 bezoekers die de hele dag kunnen genieten van 12 bands, diverse theateracts, 10 DJ's en heel veel ander vermaak. Zondag 15 mei (1e Pinksterdag) zal het festival alweer voor de 7e keer plaatsvinden op het Swite terrein van Lichtenvoorde. Het festival heeft diverse podia waaronder het Hardrock Cafe, Coco Loco wereldbar, The Jukebox, Area 5.1 en Rock 'n lollyland. 
Een groots programma voor een kleine prijs! Slimmeriken kopen hun ticket in de voorverkoop voor slechts €7,50 (excl. servicekosten) en hebben gegarandeerd toegang tot het festival. Aan de dagkassa loop je het risico dat ze uitverkocht zijn en betaal je een tientje. Jongeren tot 18 jaar krijgen gratis toegang tot het festival.

T W E E D E   P I N K S T E R D A G

Summerloverz Festival (Ede, NL)
Het festival Summerloverz brengt al jaren partygangers en stadspubliek samen, elke editie leidend tot een unieke atmosfeer. Dansen op de Markt met vrienden, familie en buurtgenoten, waar kom je dat tegen? En ook dit jaar is de toegang weer helemaal GRATIS voor iedereen vanaf 18 jaar! Met deze 3e editie komt de organisatie met een hele dikke line-up tussen 14.00-22.00 uur. Meer info hierover vind je hier.

Flinke Pink Live Festival (Leek, NL)
Het Flinke Pink "Live" programma bestaat uit nieuwe, talentvolle bands en gevestigde namen. De ideale dag om lekker op 2e pinksterdag in het zonnetje te genieten van een drankje en een goede dosis rock & pop. De "Live edition" van Flinke Pink wordt afgesloten met deejay's! Gezinnen met kinderen zijn uiteraard van harte welkom en de toegang is gratis. Open: 11.00-19.00 uur.

Dedemsvaart Natuurlijk Festival (Dedemsvaart, NL)
Op 2e pinksterdag kun je in Dedemsvaart naar de derde editie van het festival "Dedemsvaart Natuurlijk" aan recreatieplas het Kotermeerstal in Dedemsvaart. Het festival is gratis, ongedwongen, sociaal, cultureel, gezellig, leerzaam en laagdrempelig, met verschillende activiteiten, recreatiemogelijkheden, muziek en lekker eten voor het hele gezin.

Bron: festivalinfo.nlNiet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar