Will Tura boeken

 

Will Tura wordt gezien als één van de grootste Vlaamse zangers. Velen noemen hem ook wel de keizer van het Vlaamse lied, vanwege zijn lange carrière in muziek. Sinds jongs af aan is hij al bezig met het maken van muziek. Hij is begonnen met het spelen van piano, accordeon, drums en mondharmonica. Toen Will nog een tiener was tekende hij een platencontract bij Jacques Kluger. Zijn eerste singles waren vertalingen van Amerikaanse singles. Vijf later scoorde hij zijn eerste hit met de single "Eenzaam zonder jou". Velen zien dit als zijn bekendste liedje.

 

Hij componeert voor een grotendeel zijn eigen nummers. Verder componeert hij ook nummers voor andere artiesten, zo componeerde hij het nummer "Niemand wil je als je ongelukkig bent" voor Marva. In zijn jarenlange carrière heeft Will velen dingen bereikt. Hij heeft hits gescoord in de Nederlandse Top 40, ook hij heeft in het buitenland mogen samenwerken met onder andere de begeleidingsgroep van Elvis Presley en de London Philharmonic Orchestra. In 2009 werd bekend dat Will Tura in totaal ongeveer 135 albums had uitgebracht.

 

Een paar jaar geleden voor zijn 75e verjaardag zag de zanger in zijn geboortestad Veurne een groots concert. Dit concert vond plaats op de Grote Markt van Veurne en was binnen een paar dagen uitverkocht. Tot op de dag van vandaag verkoopt Will Tura zijn concerten uit. Hij werd een jaar later beloond met de Lifetime Achievement Award tijdens de MIA's, deze worden gezien als de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen.

 

Boekingen Will Tura

 

Wilt de 'keizer van het Vlaamse lied' voor uw feest of evenement boeken? Will Tura boekt u nu bij Evenses, voor uw festival of bedrijfsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Will Tura.