Bij deze bonbon/chocolade workshop komt men meer te weten over de herkomst en mystiek van chocolade. Vervolgens wordt uitgelegd over materialen en grondstoffen om daarna over te gaan op de recepten en lekker aan de slag te gaan.

Natuurlijk is tussendoor proeven toegestaan! U mag zelf aan de slag met het dippen en proeven van de diverse chocolade smaken. Met de hand maakt u heerlijke chocolade waarbij u uw vingers kunt aflikken. Het begint met het maken van de praline vulling en dit resulteert uiteindelijk in heerlijke bonbons. Vervolgens wordt er een assortiment gemaakt van chocoladetruffels met diverse smaken zoals kaneel, sinaasappel, rum, koffie, limoen of speculaas. Vanzelfsprekend neemt iedereen 250 gram zelfgemaakte bonbons in een mooi doosje mee naar huis.

De mogelijkheden zijn: een 1 uur of 2 uur durende workshop. Tevens is het mogelijk themaworkshops te boeken voor sinterklaas, kerst en pasen. Wij horen graag uw wensen.

Wilt u de bonbon/chocolade workshop boeken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden en uw wensen door te spreken. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en denkenn graag met u mee!