< Terug naar overzicht

Xander de Buisonjé boeken

Deze zanger schreef Nederlandstalige klassiekers, zoals 'Hou me vast'.
vanaf: 
8 945,-
5

Referenties

"Xander weet echt de gevoelige snaar te raken. Ik had tranen in mijn ogen tijdens zijn optreden op de bruiloft van mijn broer."
Anne
4
"Wat een stem! En wat een leuke man! Hij praat ook gezellig zijn optreden aan elkaar."
Janneke
4
"Ik ben een keer naar een concert van hem geweest. Wauw, wat was dat geweldig! Echt een aanrader!"
Tommy
5

Xander de Buisonjé boeken

Xander de Buisonjé boeken

 

Xander de Buisonjé is een van de geweldige zangers die Nederland rijk is. Xander leerden we kennen als frontman van Volumia!, die in 2002 zijn laatste optreden gaf. Xander zingt zowel Nederlands- als Engelstalig. 

 

Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Daarna heeft hij zijn carrière als solo artiest voortgezet. Vijf solo-albums, een akoestische album en aantal singles verder is hij nog steeds één van de meest populaire en best geboekte artiesten van Nederland. Xander is een artiest, een entertainer, een presentator. Maar bovenal. Een mensenmens. Mensen geven hem inspiratie. Hij geeft ze er onvergetelijke momenten voor terug. Naast zijn muzikale activiteiten zet Xander zich ook in voor Make-A-Wish Nederland. Hier verbindt hij sinds 2014 de allerkleinsten aan hun grootste wens. Xander hoopt dat hij in de toekomst met zijn talent en zijn muziek steeds meer mensen aan elkaar kan verbinden.

 

Boekingen Xander de Buisonjé

 

Wilt u Xander de Buisonjé boeken voor uw feest, personeelsfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
marco borsato boeken

Marco Borsato boeken

Bekende zangers

Marco Borsato boeken

Bekende zangersMarco Borsato is een echte Hollandse held met hits als 'Rood' en 'Vrij zijn' 2999,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer