Wilt u zanger en entertainer Jimmy boeken voor uw feest, bedrijfsfeestreceptie of trouwceremonie? Deze zanger - gitarist maakt er gegarandeerd een mooi feest van! 

 

In 2019 studeerde zanger en gitarist Jimmy af aan de muziekopleiding 'Art en Entertainment', maar al vanaf zijn 14e is hij actief in de muziek. Hij is een Rock 'n Roll artiest in hart en nieren. Met een breed repertoire en veel meezingers voor alle leeftijden, weet de zanger tijdens ieder optreden een muzikale en energieke sfeer te creëren. Wat betreft het repertoire kunt u een mix van de 80’s sounds en stijl, met daarbij veel commerciële en herkenbare accenten van nu, verwachten. In het optreden van Jimmy zitten zowel nummers met tape als akoestische nummers verwerkt.

 

Professionele geluidstechniek tot 100 aanwezigen en een (basis) lichtshow zijn bij het optreden inbegrepen. Verwacht u meer gasten? Geeft u vooral even aan hoeveel, voor iedere gelegenheid hebben wij een passende oplossing.

 

Wilt u deze zanger en gitarist boeken voor uw bruiloft, verjaardag, feest of opening? Vraagt u dan vrijblijvende een offerte bij ons aan. Bij vragen over het boeken van deze zanger, bel of mail gerust! Wij staan 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van zanger-gitarist Jimmy Hadders.

 

EXTRA REPERTOIRE VOOR KERST:

- Last Christmas
- So this is Christmas
- Lonely this Christmas
- Driving home for Christmas
- I'm dreaming of a white Christmas