Zoekt u een swingende zangeres die live heerlijke soul, disco, motown, pop, jazz en gospel muziek zingt tijdens uw feest, receptie, ceromonie of jubileum? Dan past zangeres Pia hier perfect bij. Voor intieme diners tot grote evenementen kan zij geboekt worden. Zangeres Pia maakt er op muzikaal gebied een grote, mooie en onvergetelijke ervaring van voor u en uw gasten. 

 

 

Zangeres Pia heeft het vak geleerd op het conservatorium in Hilversum en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan. Voor elke gelegenheid heeft zangeres Pia een unieke setlijst. Dit bekijkt ze voor elke gelegenheid en zoekt dan grondig uit welke liedjes uit haar repertoire passend zijn. Hier gaat meer tijd in zitten dan het optreden lang is, maar haar optrden moet dan ook precies zijn wat u ervan verwacht. Dat is haar streven! In 2003 heeft Pia mee gedaan als achtergrondzangeres bij de inzending van Mary Amora bij het Nationale Songfestival.

 

 

Wilt u zangeres Pia boeken voor uw bruiloft, borrel, verjaardag of ceremonie? Deze act is via Evenses te huren voor uw receptie of feest. Vul vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw wensen en voorkeuren met u te besprekenn.