< Terug naar overzicht

Zangeres-pianiste Froukje

Zangeres-pianiste Froukje is een unieke zangeres en weet precies hoe ze het publiek moet raken.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Op mijn moeders verjaardag heeft Froukje gezongen en het was super mooi! Hele warme en fijne stem om naar te luisteren. Bovendien is ze een heel lief meisje."
Lois en Marja
5
"Op onze bruiloftsceremonie heeft Froukje mooie liedjes gespeeld en iedereen was er stil van! Echt een aanrader."
Maria Majoor
5
"Op de verjaardag van mijn oma heeft Froukje voor een prachtige live optreden gezorgd. Hierbij hebben wij speciaal een verzoeknummer voor haar ingediend. Haar gezicht straalde toen dit nummer werd gespeeld door Froukje, ik kan je hier echt niet genoeg voor bedanken!"
Rick de Meunier
4

Zangeres-pianiste Froukje

Van pop en jazz tot soul en musical, van ontroerende luisterliedjes tot swingende up-tempo's. Froukje zingt en speelt alles met plezier en gemak. Ze heeft haar opleiding zang (Pop & Jazz) aan het Conservatorium afgerond en speelt daarnaast ook zeer verdienstelijk piano: een ideale combinatie! Gewapend met haar stem, piano en eigen geluidsinstallatie weet ze al sinds 2003 iedere gelegenheid als bruiloften, feesten en zakelijke evenementen tot een muzikaal succes te maken.

 

''Geen vaste setjes, maar inspelen op het publiek en de sfeer van het moment''
Deze zangeres past zich volledig aan aan uw wensen: denk hierbij aan een passend en aangenaam volume door haar eigen geluidsinstallatie, verzoeknummers van u en uw gasten, zelfs thema gelegenheden behoren tot de mogelijkheden (bijvoorbeeld jazzbrunch, kinderkerst of een romantisch valentijnsdiner waarbij alle gasten daar en op dat moment 'hun' lied kunnen aanvragen).

 

Froukje staat garant voor stijlvolle easy-listening muziek en weet mensen met haar prachtige stem te raken en ontroeren. Dankzij haar jarenlange ervaring, onuitputtelijke repertoire en frisse uitstraling zorgt Froukje voor de perfecte en persoonlijke muzikale omlijsting voor elk soort evenement.

 

Wilt u deze geweldige zangeres boeken voor uw bedrijfsfeest, congres, beurs, bruiloft, ceremonie, diner of feest? Zangeres-pianiste Froukje is via Evenses in te huren voor een breed scala aan gelegenheden: uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement. Vul gerust het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of neem gerust contact met ons op. We staan u zeven dagen per week graag te woord.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.395,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer