5 redenen waarom hostessen een toegevoegde waarde hebben

Hostessen inhuren.jpg

Het maakt niet uit of u nu een congres, een bedrijfsevenement, een conferentie, een beurs of een bedrijfsevenement organiseert: de eerste indruk bij de entree is heel belangrijk voor de gasten. Onze hostessen verwelkomen uw gasten hartelijk met een grote glimlach en zorgen voor een soepele ondersteuning.

De hostessen dragen kostuums die bij uw feest of event passen, zodat ze het thema of de sfeer van uw congres, bedrijfsfeest, beurs of conferentie perfect uitstralen. De  vriendelijke en hartelijke gastvrouwen zorgen in ieder voor een goed begin van uw evenement, congres of event.

Vaak wordt de toegevoegde waarde van een hostess onderschat. Dat is erg zonde, want de gastvrouwen zijn veel meer dan een formaliteit: hostessen leveren een grote bijdrage aan de sfeer van uw evenement, feest of congres. Zij zorgen ervoor dat uw gasten niet zomaar een event beleven, maar een dag om nooit te vergeten.

1. Hostessen zijn hét visitekaartje

Als u op een beurs of een congres staat, dan wilt u natuurlijk nieuwe klanten binnenhalen of u wilt weten hoe tevreden uw huidige klanten zijn. Natuurlijk heeft u uw eigen medewerkers die kennis hebben over uw producten of diensten, maar als zij in gesprek zijn en er nieuwe klanten bij uw stand staan, kan niemand ze te woord staan. Dan komen hostessen om de hoek kijken. Zij kunnen uw (potentiële) klanten goed te woord staan. Door briefings kunnen hostessen ook informatie over uw product of dienst aan de klant leveren.

2. Hostessen zijn een verlengstuk van uw onderneming

Een hostess kunt u zien als het verlengstuk van uw merk. Door gastvrouwen in te zetten op uw evenement heeft u meer rust en zekerheid dat er goed voor uw gasten en (potentiële) klanten wordt gezorgd.

3. Hostessen monitoren gedragingen van gasten en/of bezoekers

Met hostessen blijft de sfeer op uw event goed. Deze ervaren gastvrouwen zijn er ook om het gedrag van gasten te monitoren en het gedrag eventueel te corrigeren.

4. Hostessen assisteren uw gasten bij eventuele problemen

Een hostess is er ook om uw gasten te helpen bij een probleem of hen de weg te wijzen. Zo geeft de hostess hen informatie en vertelt ze uw gasten waar de toiletten, de garderobe of de congreszaal is.

5. Hostessen voeren verschillende taken uit

Hostessen kunnen verschillende taken uitvoeren en zijn op verschillende manieren van toegevoegde waarde. Zo kunnen zij uw klanten dus te woord staan achter een stand, maar ook gasten wegwijs maken op uw event, ze de weg wijzen, helpen bij een probleem, enz. Bovendien hebben veel hostessen vaak nog een aantal aanvullende taken, zoals:

Het controleren van de toegangskaarten.

Het beheren van de garderobe.

Het verstrekken van polsbandjes.

Het uitdelen van folders, brochures en programmaboekjes.

Perfecte gastvrouwen

De hostessen van Evenses worden vaak als gastvrouw ingezet op events en feesten. Zij ontvangen de bezoekers bij de ingang van het evenement en zorgen ervoor dat uw gasten een warm welkom krijgen. De hostessen weten precies hoe zij hun werk moeten uitvoeren. Ze hebben een ruime ervaring, stralen zelfvertrouwen uit en zijn nooit overdreven aanwezig. Ook kunnen de hostessen uw gasten een hapje of een drankje aanbieden bij binnenkomst.

Vriendelijke garderobedames

Met een goede en georganiseerde garderobe krijgen uw gasten een nog betere indruk van uw event, feest, congres of beurs. De hostessen kunnen ervoor zorgen dat de jassen van de bezoekers snel worden opgehangen, zodat er geen rij voor de garderobe ontstaat. Een rij leidt al snel voor veel ergernis. En dit is ook weer van invloed op de sfeer van uw event. De hostessen letten erop dat de garderobe georganiseerd blijft en overhandigen uw gasten het garderobebonnetje. Natuurlijk doen zij dit altijd met een stralende lach. Voor de meeste gasten is het moment bij de garderobe ook het eerste en het laatste moment van het feest of evenement. De hostessen zorgen ervoor dat dit moment de toon zet voor uw feest of event en dat uw gasten weggaan met een lach op hun gezicht.

Uw bezoekers registreren

Als uw event of feest een gastenlijst heeft of als bezoekers van tevoren kaarten hebben gekocht, dan kunnen de hostessen ervoor zorgen dat alle bezoekers geregistreerd zijn. Ze checken de bezoekers in, printen de toegangsbewijzen en delen badges uit.

Gesprekken voeren met potentiële

Wist u dat uw hostessen ook op een beurs kunt inzetten? Zij kunnen de bezoekers voorzien van een hapje en een drankje en potentiële klanten van informatie voorzien. Bovendien kunnen zij ook uw producten demonstreren. U hoeft dit dan niet te doen en heeft zo meer tijd om u te focussen op nieuwe klanten die meer informatie willen over uw product. De hostessen van Evenses hebben al op tientallen beurzen gewerkt en weten dan ook precies wat zij moeten doen.

Evenementbegeleiders

Het is onmogelijk om alleen een oogje in het zeil te houden op uw evenement of feest. Een aantal extra handen, ogen en meer lachende gezichten zijn dan ook welkom. De hostessen van Evenses kunnen u dan ook perfect ondersteunen. Met hun actieve en gemotiveerde houding, zorgen zij ervoor dat uw evenement of feest precies zo verloopt zoals u voor ogen heeft. De hostessen ontzorgen u en zo kunt u de focus leggen op het doel van uw event of feest. U komt bijvoorbeeld geen lange rij tegen of dwalende bezoekers. De professionele gastvrouwen staan uw gasten altijd op tijd te woord. Ook staat er altijd een hostess klaar om bezoekers van dienst te zijn of te informeren.

Hostessen inzetten?

Wilt u hostessen inzetten op uw feest, congres, beurs of evenement? Ons team  bestaat uit een groep van professionele, ervaren en representatieve gastvrouwen. De hostessen weten precies hoe zij uw product, dienst of bedrijf op de juiste manier moeten presenteren. Zij zijn dan ook hét perfecte visitekaartje!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar