DJ Kix

354 keer aangevraagd

80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.

4,8 uit 5 sterren
€ 645 - € 1420
DJ Kix boeken
80's dj boeken
90's dj boeken
allround dj huren
wvjxiqOyec
mfLkkOpco
JMeNPFEpM
DJ Kix boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ Kix
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: Pop, Dance, House, 90s, 80s
Categorie: 80's / 90's DJ

Klassiekers uit de jaren '80 en '90. DJ 'Kix' neemt u mee terug in de tijd en verzorgt een spetterende 80s en 90s party. De DJ heeft de beste platen uit deze bijzondere muzikale periode geselecteerd. Hierbij komen alle echte 'krakers' voorbij. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor verzoeknummers en minder bekende nummers. DJ 'Kix' heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van 80s en 90s feesten.

80s en 90s DJ Kix boeken bij Evenses

80s en 90s DJ Kix heeft ervaring opgedaan in meerdere grote Nederlandse clubs. Daarnaast werkte hij voor vele privéfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. DJ Kix weet dan ook keer op keer een geweldige 80's en 90's party voor de gasten te creëren.

100% tevredenheids-garantie

Evenses heeft een team van top DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, als bruiloft DJ en bedrijfsevenementen. Alle DJ’s beschikken over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan op bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en in bekende Nederlandse clubs. De DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele DJ’s. Omdat wij met een goed team van DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de DJ Show altijd doorgaat.

80s en 90s DJ Kix boeken met compleet pakket aan licht, geluid en DJ-apparatuur:

Mocht het nog niet op de locatie aanwezig zijn dan kunt u de DJ show bijboeken. De Luxe DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels op veel Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chic kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot aan een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen.

DJ Show uitbreiden: Uiteraard kunnen wij voor u de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals; een saxofonist, zangeres, percussionist en/of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst. Hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en (dance)classics.

Nog meer uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze Luxe DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een upgrade naar de Exclusieve DJ Show, een verlichte dansvloer oFf leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende percussionist!

80s en 90s DJ Kix?

Zou u graag 80s en 90s DJ Kix willen boeken voor uw festival, bedrijfsevenement of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen!

Bij Evenses kunt u:

Repertoire DJ Kix

Genres

Pop
Dance
House
90s
80s
4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Emma Timperley
5 uit 5 sterren
Een top DJ voor mijn themafeest. Hij draaide super goed. Wellicht een volgende keer weer!
Peter Meijer
4 uit 5 sterren
Goede DJ en leuke hits!
Leonie Brinkman en Lianne Schelvis
5 uit 5 sterren
Bedankt voor de leuke avond, de muziek maakte het net een stukje beter.
Chris, Ermelo
5 uit 5 sterren
Zowel de voorbereiding, de opbouw en afbouw en de DJ op de avond zelf waren top. Met name de flexibiliteit (in de zeer diverse muziekkeuze van de gasten) en de lol die DJ Kix er zichtbaar in had! (september 2019)

Vergelijkbare acts

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

4 Beoordelingen

Professionele bruiloft show met onze DJ, geschikt voor elke soort bruiloft.

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.