< Terug naar overzicht

Aurafotografie

Aurafotografie zorgt voor amusement en levendige gesprekken bij elke gelegenheid.
vanaf: 
975,-
5

Referenties

"Interessante ervaring om mee te maken, mijn gasten waren erg verbaast en onder de indruk van de aurafotografie."
Ruby
5
"Leuk en niet te zweverig! Vooraf wist ik niet goed of het echt zou passen bij onze beurs, maar we hebben veel positieve berichten gehad van bezoekers. "
Ankie de Leeuw
5
"Geen dagelijkse act voor een verjaardag zou je denken maar onze 50e verjaardag heeft het een leuke toevoeging gegeven "
Hans en Teun
4

Aurafotografie

Bent u opzoek opzoek naar een unieke beleving op uw feest of evenement? Denk dan ook eens aan een aurafotograaf. Een aurafotograaf is leuk om te huren voor uw receptie, verjaardag, borrel, personeelsfeest en festival. 

 

Bij de act aurafotografie wordt er een foto gemaakt van uw aura en die van uw gasten. Vervolgens krijgt u een boekje mee waar u precies uw aura in kunt aflezen. De prachtige foto's vertellen uw gasten een bijzonder en mooi verhaal. Dit levert wonderlijke ervaringen op waar u samen met uw gasten nog lang over na zult praten. Aurafotografie is geen zweverig geheel, maar het is een spiritueel entertainment voor uw gelegenheid. 

 

Wilt u de aurafotografie huren voor uw borrel, verjaardag of jubileum? De aurafotografie is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Anderen bekeken ook

Goochelaar Whatson

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, Typetje

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, TypetjeDeze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.345,-Lees meer
handlezer boeken beurs

Handlezeres Salina

Typetje, Waarzegster

Handlezeres Salina

Typetje, WaarzegsterHandlezeres Salina voorspelt de toekomst van uw gasten door middel van handlezen.475,-Lees meer
waarzegster boeken feest

Waarzegster Naria

Typetje, Waarzegster

Waarzegster Naria

Typetje, WaarzegsterDeze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op ieder feest.475,-Lees meer
Sneltekenaar Johnny boeken 0

Sneltekenaar Johnny

Sneltekenaar

Sneltekenaar Johnny

SneltekenaarSneltekenaar Johnny maakt de grappigste 295,-Lees meer