John & Mr. Smith

859 keer aangevraagd

Dit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.

4,9 uit 5 sterren
€ 1195 - € 2150
DJ met saxofonist boeken
yUjcAfe
mKQ SXtx
john & mr smith
OzZCqCxQ
EePmcbQCwI
pnPE zovQ
m wYlc
DJ met saxofonist boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van John & Mr. Smith
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: Pop, Dance, Soul, House, Disco, Latin
Categorie: DJ & Saxofoon

Ons DJ sax duo bestaat uit 2 enthousiaste muzikanten. John & Mr Smith is uitermate geschikt om in te huren voor een bruiloft, gala, feest, evenement, bedrijfsfeest of verjaardag. Ook in uitgaansgelegenheden komt hun show goed tot hun recht. Omdat het concept zo succesvol is, werken we met een klein team van DJ's en saxofonisten die het John & Mr. Smith concept beheersen. Zo kunnen wij altijd een John & Mr Smith show verzorgen, ook als er reeds een andere is geboekt.

Zij doen er alles aan om een leuke, gezellige of energieke sfeer te geven aan uw gelegenheid. De saxofonist improviseert live op de energieke muziek van de DJ. De DJ draait niet alleen de nieuwste en lekkerste house muziek, maar is van meerdere markten thuis. Het DJ sax duo is al geruime tijd bezig en deelt hun passie voor muziek. Uit ervaring blijkt dit een goede combinatie te zijn. Dit duo is perfect om in te zetten als bruiloft DJ

All inclusive.

Wij zorgen niet alleen voor een spetterend optreden van de DJ en saxofonist, maar ook (indien gewenst) voor de benodigde DJ-apparatuur, een DJ Boot en licht- en geluidstechniek.

Wij streven ernaar om aan uw wensen te voldoen.

Wij willen u en uw gasten een geweldige avond bezorgen en hierbij vragen wij u om ons te begeleiden. U kunt bijvoorbeeld van te voren aangeven welke nummers / genres u wenst en u kunt uit nagenoeg alle nummers kiezen. Dit omdat onze DJ een ruim assortiment aan titels tot zijn beschikking heeft. Ook kunt u ervoor kiezen om een extra draai aan de avond te geven met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer of met een van onze professionele fotografen, zodat u nog lang kunt nagenieten van uw feest.

Wilt u een sfeervolle en energieke avond hebben, die wordt verzorgd door ons DJ sax duo: John and Mr. Smith? Te huren voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, bruiloft, gala of festival. Neem dan contact met ons op om uw wensen en voorkeuren te bespreken.

Repertoire John & Mr. Smith

Genres

Pop
Dance
Soul
House
Disco
Latin
45 Beoordelingen
4,9 uit 5 sterren
Petra Holtkamp, Het Stylinghuys Brielle
5 uit 5 sterren
Wat een goede sfeer kunnen deze jongens neerzetten, van begin tot het eind een geweldig feestje geweest. Bedankt voor de geslaagde avond. Een aanrader voor iedereen.
Tabitha & Joost
5 uit 5 sterren
Inderdaad een poosje geleden, maar toch nog vers in het geheugen. We hebben erg genoten van de dag met als toppunt natuurlijk het feest. Jullie waren echt top!! Iedereen heeft genoten en we hebben jullie naam al een aantal keer mogen doorgeven, dus wie weet rollen er nog wat boekingen uit.
Celine Roodhart
4 uit 5 sterren
Bedankt voor alles. Het was een geweldig oogstfeest, vooral door de band Say Cheese en DJ met saxofonist John & Mr. Smith, we hebben genoten! Echt heel veel nummers hebben ze gespeeld op aanvraag en het klonk allemaal even geweldig. Een aantal familieleden heeft al naar de band en DJ met saxofonist gevraagd!
Levi & Moniek
5 uit 5 sterren
Thanks jongens, ook dankzij jullie hebben we echt een super bruiloft gehad. Veel gasten vonden het een hele leuke combinatie een DJ en sax. Wijzelf ook, we hebben echt genoten ook dankzij jullie. In ieder geval nogmaals hartelijk bedankt.

Vergelijkbare acts

Sax & Songs

Sax & Songs

5 Beoordelingen

Multitalent Sax & Songs is DJ, zanger, saxofonist en toetsenist!

€ 995 - € 1890
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.