Deze band zorgt voor een perfecte sfeer op elke gelegenheid. De vier bandleden leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het conservatorium waar ze elkaar vonden in hun liefde voor muziek. JazzVibes is hun manier om deze passie voor muziek te delen met de wereld.

Het jazz kwartet bestaat uit saxofoon, piano, contrabas en drums. De band speelt jazz in al haar facetten op een frisse manier, of het nou een bossa, een romantische ballad of swingende blues is. De muziek creëert een aangename sfeer voor een avond met familie, vrienden of collega's. Het repertoire bestaat uit bekende jazz standards en moderne composities en is naar wens aan te passen. Het jazz kwartet heeft vaste artiesten, maar kan ook worden ingevuld door meerdere muzikanten.

Wilt u een jazz kwartet boeken voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Boek dan deze swingende jazz band! Jazz kwartet ‘JazzVibes’ is te huren voor uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement door middel van de ‘boeken’ knop. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!