Dit coverduo bestaande uit broer en zus, speelt prachtige covers die passen bij uw knalfeest of borrel. Beide leadzanger, de een speelt gitaar en de ander piano.

Broer en zus groeide samen al zingend op. Met oude motown nummers tot pophits van nu brengen The Johnson Two een grote variatie aan stijlen. Dit duo past perfect bij uw bedrijfsfeest, receptie of evenement omdat zij zich aan elke sfeer aan kunnen passen. Laat u ontroeren door middel van een rustiger repertoire of laat het dak eraf gaan. Dit duo kan het allebei.

De een is singer-songwriter, bracht al 2 albums uit en stond in het voorprogramma van een aantal bekende bands. De ander afgestudeerd aan het Conservatorium, heeft in het buitenland getourd en bracht al een EP uit. Kort om dit duo is zeer ervaren en past zich dan ook zonder enige moeite aan aan uw gelegeheid en sfeer.

Bekijk hieronder een greep uit het repertoire van The Johnson Two. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Evenses. Mocht u vragen hebben of mogelijkheden willen bespreken zijn wij de hele week bereikbaar.