< Terug naar overzicht

Nielson boeken

Meezingers als 'Sexy Als Ik Dans' maken uw feest onvergetelijk!
vanaf: 
7 645,-
5

Referenties

"De muziek van Nielson is bij de meeste mensen wel bekend, dat maakte het zo leuk op ons bedrijfsfeestje!"
Gianna Timmermans
5
"Hij trad heel leuk op, hij geeft er ook een eigen draai aan, dit maakt het tenminste een beetje onvoorspelbaar en verassend! "
Martijn van Loon
5
"Nielson heeft leuke meezingers, het hele publiek stond te dansen! Het is echt een podiumbeest"
Natasha Jonker
5

Nielson boeken

Nielson boeken

 

Nielson is de zanger die sinds korte tijd bekendheid geniet. Veel mensen kennen hem van het liedje 'Beauty & The Brains'. Via Evenses kunt u deze act boeken. Hij is te huur voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw huwelijksfeest, feest, evenement en festival.

 

Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ en ‘Hoe’, die allebei drie keer platina behaalden, en de platina samenwerking met Bløf op het nummer ‘Mannenharten’ waren allen erg succesvol. Vooral de debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor instant succes en dit resulteerde in optredens op alle grote festivals van Nederland zoals Paaspop, Vrienden van Amstel Live, Concert at Sea en Indian Summer Festival. Voor ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, kreeg Nielson begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar. Met nominaties op zak voor de 3FM, MTV Awards en de Edison award voor Beste Pop-Album bewijst hij een van de sterkste artiesten van Nederland te zijn.
 
Na zo’n succesverhaal hebben veel artiesten moeite om daar overheen te gaan, maar voor Nielson gaat dit niet op. In 2014 ontving hij voor zijn zomerhit ‘Sexy Als Ik Dans’ in december ook nog een platina award. De track scoorde internationaal ook hoge ogen met top 3 posities in Suriname, Curaçao en België. De plaat betekende zelfs de eerste officiële #1 hit in België. Deze internationale doorbraak betekent dat Nielson naast zijn succes in Nederland nog heel wat territoria voor zich heeft om te veroveren met zijn muziek.

 

Boekingen Nielson

 

Wilt u Nielson boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en ceremonie. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj dyna boeken

DJ Dyna

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

DJ Dyna

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJDJ Dyna een van de meest veelzijdige artiesten die Nederland rijk is! Altijd leuk om te boeken!2999,-Lees meer
gers pardoel boeken bruiloft feest

Gers Pardoel boeken

Bekende Urban artiesten

Gers Pardoel boeken

Bekende Urban artiestenDeze Nederlandse zanger/rapper neemt jou mee op uw feest!2999,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer