< Terug naar overzicht
Demo's
Schermafbeelding 2017 07 12 om 15

PR - Girl

Prachtige dames in een speciale jurk waar een dienblad omheen zit, voor extra exclusiviteit!
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Voor een exclusief feest zocht ik iets speciaals. Na even zoeken kwam ik deze dames tegen, gelijk geboekt. Juiste keuze gemaakt dames vermaakten de gasten op een leuke wijze de jurkjes stonden prachtig. "
Kimmie & Jonatan
5
"Ik vroeg Evenses voor een vrijblijvende offerte met wat leuke opties. Evenses kwam met de special dress erg leuk paste precies bij ons evenement."
Tamara Pietersen
4

PR - Girl

Een warm welkom, wie wil dat nou niet! Met snoepjes of een kleine give-away alles is mogelijk met de buikpakken van Evenses op uw feest, bedrijfsfeest, jubileum of evenement. Uitgevoerd door onze prachige dames in de mooiste dienbladenjurken. De spraakmakende en toepasselijke kostuums verassen uw gasten door onze leukste hostesses. 

 

Onze dames in de speciale dienbladenjurken bestaan uit een professioneel team van prachtige dames. Ze kunnen rondlopen op meerdere feesten, bedrijfsfeesten, jubilea, gelegenheden en evenementen en het verzorgen van de gasten door middel van de dienbladenjurken. U kunt zelf kiezen wat daarop geserveerd zal worden. Deze dames zullen het toppunt zijn van uw evenment zijn. 

 

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijheden voor de prachige dames in dienbladenjurken en zou u graag u wensen willen doorspreken? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u zeven dagen per week te woord staan. 

Anderen bekeken ook

fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
Polaroid boeken voor uw feest 2

Polaroid Fotografie

Fotograaf

Polaroid Fotografie

FotograafHip & Happening: Polaroids zijn terug van weggeweest en niet te missen op uw evenement!395,-Lees meer