Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen!

 

Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw jubileum, verjaardagsfeest, receptie of opening? Dan is Two Delight een echte aanrader. Bekijkt u aan de linkerzijde van de pagina de video's van het duo om een goed beeld te krijgen van wat u kunt verwachten tijdens het optreden. 

 

Two Delight is een Nederlands-, Argentijns duo dat jarenlang een succesvolle muziekcarrière gehad heeft in Zuid-Spanje, die zij nu voortzetten in Nederland en België met vele, geslaagde optredens op uiteenlopende feesten en evenementen. Met een zeer uiteenlopend repertoire weet Two Delight het publiek te enthousiasmeren; van Caro Emerald tot Tina Turner, Golden Oldies, Country, Soul, Modern en Spaanstalige muziek. Voor de liefhebber hebben zij ook bekende Nederlandstalige nummers in hun repertoire. U kunt ze hier bij Evenses boeken voor uw feest, bruiloft en borrel. 

 

Goedklinkende muziek, elegante presentatie, de ideale coverband voor elke gelegenheid. Two Delight is inzetbaar op ieder evenement; huwelijksfeesten, recepties, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en bedrijfsborrels en verenigingsfeesten. Uw wensen en behoeften staan altijd voorop, of het nu gaat om ingetogen achtergrondmuziek of knallende feestmuziek. Hun eigen moderne geluidsinstallatie zorgt voor aangenaam luisterplezier! Volume en pauze muziek worden naar wens verzorgt. Kortom; professioneel entertainment en live muziek met een “personal touch”. 

 

Wilt u Two Delight boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden!

 

Onderaan de pagina vindt u een greep uit het repertoire van Two Delight. Het repertoire bestaat uit Nederlands,- Engels en Spaanstalige nummers. Benieuwd naar de volledige lijst? Laat het ons weten, deze sturen wij u graag per e-mail toe.

 

Benieuwd naar meer video's van onze meest recente optredens? Bekijk dan onze facebook pagina.