De muziek die gitarist-zanger Ruud speelt is geschikt voor vele gelegenheden. Tijdens de ceremonie van een huwelijk, een receptie, een diner, in een restaurant, of zelfs in uw huiskamer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Biografie Ruud

Het repertoire van de zanger is heel breed, het bevat de mooiste songs van vroeger en nu. Ruud zelf haalt zijn inspiratie uit namen als Jack Johnson, John Mayer, James Taylor, Amos Lee, Eric Clapton en nog vele andere singer-songwriters en gitaristen.

Heeft u een bepaald nummer dat u graag wilt horen? Ruud studeert het met alle liefde voor uw in. Hij is al jaren professioneel muzikant en heeft na zijn opleiding aan het conservatorium al door het hele land opgetreden. Hij neemt graag de muzikale zorg voor u uit handen.
Naast zijn solo-optredens, is Ruud ook samen met percussionist-zanger Joeri te boeken.

Wilt u prachtige gitaarmuziek boeken op uw feest, jubileum, huwelijk of diner? Ruud, een moderne zanger- gitarist, is in te huren voor uw huwelijksfeest, bruilofsfeest, receptie of evenement. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!