De beste artiesten voor op jouw bruiloft

Bruiloft boeken Evenses.jpeg

Bruiloft artiest

Met een of meerdere artiesten op je bruiloft wordt jullie dag een groot spektakel. Ons aanbod van live artiesten is erg breed. Voor ieder koppel zit er dus wel iets tussen. Een zanger, zangeres, duo of bandje zorgt voor extra sfeer op jullie feest. Ook weten de artiesten hoe ze jullie gasten de dansvloer op krijgen. Of jullie nu van latin, akoestisch, pop, jazz, rock of soul houden, met één van de volgende artiesten wordt jullie bruiloft een echte party!

Een artiest voor elk huwelijksmoment

Als je denkt aan muziek op je bruiloft, denk je toch al snel aan een DJ, band of zanger(es) die aan het eind van de dag optreedt, tijdens het feest. Toch zijn er tijdens de bruiloft nog tal van andere momenten waarbij muziek net wat meer sfeer brengt, zoals tijdens de ceremonie, het diner of de receptie. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om wat nummers te downloaden en een playlist af te spelen op je computer, maar dit is toch minder persoonlijk. Is het niet veel mooier als je tijdens de ceremonie een romantische viool of harp hoort of een akoestiek bandje tijdens de receptie? Een artiest brengt precies de emotie over die jullie en de gasten op deze dag voelen. Denk je erover om een of meerdere live artiesten op je bruiloft te laten optreden? Dan geven wij je alvast wat tips. Wij hebben de meest populaire artiesten voor je op een rijtje gezet. Ze zijn ingedeeld per onderdeel van de trouwdag. Dus van ceremonie tot feest.

Muziek voor de ceremonie

Met romantische klanken op de achtergrond, wordt het nog onvergetelijker om het ja-woord te geven.

Violiste

Een violiste kan op de achtergrond van de ceremonie spelen. De violiste speelt voornamelijk klassieke muziek, waarbij stukken van zowel bekende componisten als minder bekende stukken worden vertolkt. Je kunt ervoor kiezen om een of meerdere violisten in te huren. Onze violisten hebben een ruime ervaring, zijn professioneel en hebben aan het conservatorium gestudeerd. De violist kan natuurlijk ook optreden op het diner.

Harpiste Lianna

Harpiste Lianna verzorgt prachtige achtergrondmuziek, waarmee ze de juiste sfeer aan jullie ceremonie toevoegt. Lianna is een waar harptalent. Ze is afgestudeerd aan het conservatorium in Utrecht en heeft daarna nog tal van lessen gevolgd. Als soliste trad ze op met diverse orkesten in het binnen- en buitenland. Verder heeft ze verschillende prijzen gewonnen. De harpiste heeft zelfs een platencontract bij een groot Amerikaans muzieklabel. Kortom; Lianna is een echte professional.

Gitarist Martein

De professionele gitarist Martein zorgt voor een intieme en exclusieve sfeer op jullie ceremonie of diner. Zijn gitaarspel overheerst niet. Het is dan ook een smaakvolle muzikale aankleding voor de ceremonie of het diner. De gitarist is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en heeft een jarenlange ervaring. Zo is hij te horen als solist en is hij vaste gitarist in het ensemble van de sopraan Mirusia. Aangezien hij met zijn gitaar weinig ruimte nodig heeft, is hij overal inzetbaar op jullie bruiloft.

Muziek voor de receptie en het diner

Een prettig muziekje tijdens de receptie of het diner is een echte sfeermaker. Hiermee wordt jullie diner of receptie nog gezelliger.

Mobiele DJ

Je zou het niet verwachten, maar de Mobiele DJ is een perfecte aanvulling voor het diner. Hiermee genieten de gasten van muziek en sfeer zonder overlast. Bovendien is de DJ booth heel makkelijk te verplaatsen, waardoor je dus geen geluidstechnicus nodig hebt. Evenses biedt een ruime keuze aan DJ’s die met een DJ booth werken. Bovendien draait de DJ alle muziekstijlen en houdt hij rekening met jullie wensen en voorkeuren. Een groot voordeel van de Mobiele DJ is dat hij niet afhankelijk is van elektriciteit. Hij kan dus ook op een plek draaien zonder veel voorzieningen. De DJ booth is namelijk al voorzien van twee accu’s en een 1100 Watt speaker.

Zangeres Suzy Jane

Zangeres Suzy Jane zorgt voor een sfeervol achtergrondmuziekje, waarbij ze zichzelf op de piano begeleidt. De zangeres brengt een zeer gevarieerd repertoire ten gehore en vertolkt de mooiste R&B, jazz en pop nummer. Een mooie sfeermaker voor het diner!

Acoustic Flavor

Dit akoestisch duo speelt de mooiste liedjes van bekende artiesten als Aretha Franklin, Amy Winehouse, Bill Withers en Adels. Het duo bestaat uit een soulvolle zangeres en een gitarist. Met hun smaakvolle achtergrondmuziek verzorgen ze een feestelijke en intieme sfeer op jullie diner of bruiloftsfeest. Acoustic Flavor is ook te boeken in combinatie met een contrabassist en/of percussionist. Dit maakt het duo tot een band met zuidelijke flair en passie.

Zanger-pianist Steve

Zanger en pianist Steve heeft een ruime ervaring met het verzorgen van muziek tijdens bruiloftsfeesten- en diners. De zanger zingt prachtige ballads en luisterliedjes terwijl hij zichzelf op de piano begeleidt. Bij iedere gelegenheid zorgt hij voor de juiste sfeer. Zo kan hij ook nummer spelen waar jullie gasten op kunnen dansen, swingen en meezingen.

Muziek tijdens het trouwfeest

Het trouwfeest is hét hoogtepunt van de dag. Natuurlijk wil je er een echt dansfeestje van maken. Dat lukt je zeker met een van de volgende artiesten.

Allround DJ

Een allround DJ draait de beste songs van toen en nu. Deze DJ is perfect om in te huren als je graag verschillende muziekstijlen op jullie feest wilt horen. Een allround DJ brengt tal van stijlen ten gehore, van pop en disco tot R&B en rock. Natuurlijk worden er ook tal van bekende meezingers gedraaid.

Luftwaffel

Met Luftwaffel op jullie feest gaat iedereen geheid los! Deze artiesten draaien de allerlekkerste hitjes op je feest. De gasten krijgen een geweldige mix te horen van fijne, dansbare muziek voor jong en oud. Wat je van Luftwaffel kunt verwachten? Een vette show vol dikke beats en toffe meezingers, veel special effects en gave stunts. De band bestaat uit feestkoningen die de zaal bombarderen.

Drummende DJ

De DJ draait de fijnste songs terwijl hij op de muziek drumt. De drummende DJ heeft een grote passie voor muziek, draait nummers en maakt ook nog eens zijn eigen muziek. De unieke combinatie van draaien en drummen tegelijk is goed te combineren met diverse muziekstijlen. Met een live saxofonist erbij wordt het optreden van de drummende DJ helemaal swingend en spetterend.

PartyCollective

PartyCollective zet jullie trouwfeest op zijn kop. Deze partyband speelt de beste hits van toen en nu vol energie. De coverband speelt de mooiste classics en de songs van nu. De band speelt alle songs live. PartyCollective bestaat uit vijf mannen en een dame. Samen zorgen ze ervoor dat jullie bruiloft een feest wordt om nooit te vergeten.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar