• Taart aansnijden bruiloft Marcha .jpg
 • bruiloft
 • bruiloftsfeest
 • huwelijk
 • entertainment bruiloft
Taart aansnijden bruiloft Marcha .jpg
bruiloft
bruiloftsfeest
huwelijk
entertainment bruiloft

Bruiloft van Marcha en Martijn

prijs op aanvraag
5 (3 Beoordelingen)

Over Bruiloft van Marcha en Martijn

Een bruiloft organiseren kan overweldigend zijn. Er moet een hoop geregeld worden, daarbij is er een goede kans dat u geen of weinig ervaring heeft met het boeken van entertainment. Dit hoeft absoluut geen probleem te zijn. Graag geven we u een indruk van hoe het proces van het zoeken naar entertainment tot het uiteindelijk genieten van uw feest verloopt. Aan het woord zijn bruid Marcha, DJ Maximuss en onze event specialist Robin.

Wanneer zijn jullie in het huwelijk getreden?

Op 25 juli 2019 zijn wij in het huwelijk getreden op de locatie Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. Een onvergetelijke dag, waar wij met nog steeds veel plezier op terugkijken!

Hoe zijn jullie bij Evenses terecht gekomen?

Wij zijn via het internet na veel websites, bij Evenses uitgekomen. Voor deze bijzondere en unieke locatie zochten wij natuurlijk ook gepast entertainment qua muziek. Via Evenses Entertainment zijn wij terecht gekomen bij DJ Maximuss. Tijdens het complete boekingsproces heb ik (Marcha) veel contact gehad met Robin. Dit is ons goed bevallen!

Hoe heb je het contact met Evenses ervaren?

Tijdens dit proces had ik veel verschillende vragen over de muziekstijlen en verwachtingen van DJ Maximuss. Robin heeft hierbij gegarandeerd dat alles mogelijk was en dat Evenses een optimale service zou gaan leveren. Dat stelt je toch wel gerust. Je gaat maar één keer trouwen en wil dan de juiste keuze maken. Aangezien er zoveel aanbieders voor entertainment zijn, moet je vooral je gevoel, goed laten spreken. Ik heb goed contact met Robin gehad en hij heeft mij transparant en onafhankelijk advies gegeven. Wij wilden graag een zo breed als mogelijk aanbod aan nummers, vandaar dat hij DJ Maximuss heeft aangeraden. Achteraf gezien, is dit een geweldige beslissing geweest!

Hoe heb je het contact met de DJ ervaren?

Voor de bruiloft plaatsvond heb ik contact gehad met de DJ en heb ik onze favoriete nummers doorgestuurd. Al na enkele dagen kreeg ik een reactie van de DJ, dat hij alle nummers had gevonden en het helemaal goed zou gaan komen op ons huwelijksdag. Fijn natuurlijk! Verder had ik goed het idee dat de DJ en Robin de zaken goed hebben doorbesproken, waardoor iedereen op dezelfde lijn stond. Dat is het belangrijkste als je een feest geeft, of in dit geval je bruiloftsfeest!

Zijn de wensen en voorkeuren nagekomen?

Onze wensen en voorkeuren zijn zeker overtroffen en wij kijken daarom ook terug op een unieke bruiloft in de tuin van Kasteel de Wittenburg. Hierbij heeft DJ Maximuss onze favoriete nummers gedraaid. We kregen zelfs van meerdere gasten te horen dat zij de variatie in zijn muziek zeer goed vonden. Het geluid was goed afgestemd en ook vonden wij DJ Maximuss prettig in de omgang / het contact. We zijn blij dat hij net zo enthousiast als wij waren en dat hij echt wilde meehelpen aan een onvergetelijk feest. Wat hij ook zeker heeft gedaan was denken aan de aanwezigen, iets dat je als bruidspaar soms vergeet of even niet bij nadenkt. Hij heeft goed bijgedragen om er voor jong en oud een mooi feest van te maken.

Zou je Evenses in de toekomst weer benaderen?

Mocht ik in de toekomst weer een feest gaan geven, dan zou ik zeker weer gebruik maken van Evenses Entertainment. Dit door hun serviceniveau en klantvriendelijkheid. De medewerkers (Robin in dit geval) denken graag met je mee en geven je vertrouwen. Hierdoor heb je geen zorgen en zorgt Evenses ervoor dat je terug kan kijken op een onvergetelijke avond! Ik zou niet inzien waarom ik bij een andere partij zou moeten of willen boeken.

Hoe kijkt DJ Maximuss terug op de bruiloft?

Ik vond het mooi om voor Marcha en Martijn op te mogen treden en zodoende bij te kunnen dragen aan de avond. Het stemt mij daarom ook tevreden dat iedereen zo positief was en op een mooie avond terug kan kijken. Ik denk dat Robin alle details goed heeft doorgestuurd en dat Evenses zorg draagt aan een geslaagde avond. Het is niet zo maar een bureau, het een transparant en persoonlijk kantoor dat een goed feest op de eerste plaats zet. Als boekingskantoor is het ook belangrijk om de juiste artiesten, op de juiste feesten in te zetten en Evenses kan dat als geen ander! Er zijn veel verschillende feesten en veel verschillende artiesten, de keuze voor de juiste artiest of DJ in dit geval, is nog niet zo simpel als het lijkt.

Wat Evenses goed doet is dat zij goed kijkt naar de wensen en voorkeuren van de klant, voordat zij een artiest inplant. Dit neemt vaak wat meer tijd in beslag, maar daarom wordt er een goede en gegronde keuze gemaakt. Ik heb veel optredens voor Evenses mogen invullen, maar elke keer dat ik ingepland werd, werd het een goed succes! Ik ben persoonlijk heel blij met een boekingskantoor als Evenses, dat zo meedenkt en werk uit mijn handen neemt. Daardoor kan ik mij optimaal voorbereiden op een optreden en mensen als Marcha en Martijn gelukkig maken!

Hoe kijkt Robin terug op de bruiloft?

In het gehele proces heb ik contact gehad met Marcha. We hadden een maand de tijd om de boeking goed voor te bereiden. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek heb ik goed in kaart kunnen brengen waar Marcha naar op zoek was. Toen zij aangaf ook Hindoestaanse muziek te willen, heb ik DJ Maximuss zeer aangeraden. Een DJ kan zich namelijk goed aanpassen aan de wensen van het bruidspaar en de sfeer van de avond. Marcha en Martijn hebben mij vervolgens een lijst toegezonden, die ik één-op-één heb doorgezet naar de DJ. Zodoende had de DJ een erg goed beeld van de muziekvoorkeur. De DJ heeft vervolgens (zoals gebruikelijk bij ons) contact opgenomen met het bruidspaar. Daarin hebben ze kennis kunnen maken en werden de laatste details doorgesproken, zodat iedereen zorgeloos genieten. Al met al ben ik blij dat Martijn en Marcha een geslaagde avond hebben gehad, dat is waarom ik hier werk en in de ochtend mijn bed uit kom!

Ontvang de beschikbaarheid van Bruiloft van Marcha en Martijn
Starttijd
Geschikt voor:
Categorie:

3 Beoordelingen
5 (3 Beoordelingen)

Marcha
Onze wensen en voorkeuren zijn zeker overtroffen en wij kijken daarom ook terug op een unieke bruiloft in de tuin van Kasteel de Wittenburg. Hierbij heeft DJ Maximuss onze favoriete nummers gedraaid. We kregen zelfs van meerdere gasten te horen dat zij de variatie in zijn muziek zeer goed vonden. Het geluid was goed afgestemd en ook vonden wij DJ Maximuss prettig in de omgang / het contact.
DJ Maximuss
Ik kijk terug op een zeer geslaagde bruiloft. Voor aanvang heb ik goed contact gehad met Robin, die mij alle details heeft voorzien. Robin heeft mij goed ingelicht over de wensen en voorkeuren van Marcha en haar aanstaande middels EVObooker. EVObooker is het boekingssysteem dat Evenses gebruikt en dit zorgt ervoor dat alle details goed doorgestuurd worden. Hierna heb ik de wensen en voorkeuren met Marcha besproken, zodat dit bevestigd dat de gegevens goed zijn overgekomen. Hierna heeft Marcha nog wat nummers doorgestuurd die Robin keurig heeft aangeleverd. Op de dag zelf heb ik een brede variatie aangehouden die denk ik goed in de smaak vielen bij de aanwezigen! Al met al kijk ik terug op een geslaagde avond op een prachtige locatie.
Robin
Voor de bruiloft van Marcha heb ik de coördinatie en begeleiding verzorgd. Hierbij heb ik vanaf juni tot en met juli contact gehad en alles doorgesproken. Marcha had redelijk eenvoudige vragen, maar ik begrijp dat als je geen ervaring hebt met boekingen, dit relatief veel stress kan opleveren. Marcha heeft mij goed ingelicht omtrent de wensen en voorkeuren, die ik op mijn beurt weer heb doorgestuurd naar de DJ. Toen alle details rond waren, heb ik een overeenkomst en factuur opgemaakt. Toen deze voldaan waren, heb ik Marcha gerustgesteld en heb ik alles met de DJ rondgemaakt. Het enige wat er nog benodigd was, was een knalfeest, wat de DJ er van heeft gemaakt. Ik heb genoten van het contact met beide partijen en zou Marcha zo weer willen helpen in de toekomst!

FAQ

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Taart aansnijden bruiloft Marcha .jpg Bruiloft van Marcha en Martijn
prijs op aanvraag
5 (3 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar