50e verjaardag van Olga

Zo verliep de organisatie van de twee verjaardagen van Olga

prijs op aanvraag
50 balon.jpg
prive feest
QwQpkYarUKc
verjaardagsfeest
kaJLYbVt c
verjaardag vieren
50 balon.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van 50e verjaardag van Olga
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Feest
Categorie: Privé feest cases

Wat was de gelegenheid van uw feest?

Both parties were to celebrate my 50th Birthday. On February 29 I had party together with my employees (partners included), the entire team. Second time (March 7) is was together with family, friends and business partners.

Ik heb beide feesten georganiseerd om mijn 50e verjaardag te vieren. Op 29 februari vierde ik een feest met al mijn werknemers (en hun partners). Het tweede feest, op 7 maart, was samen met familie, vrienden en zakenrelaties.

Hoe bent u bij Evenses gekomen?

Actually it was the second time I use the service of Evenses. First time I contacted the company 3 years ago for the anniversary of my husband. We loved the service and the artist (harp musician) was amazing. Therefor, when it was time to think about entertainment programs for my party, I was without any doubt contacting Evenses.

Dit is de tweede keer geweest dat ik Evenses heb ingezet. Drie jaar geleden nam ik voor de eerste keer contact op met Evenses voor de verjaardag van mijn echtgenoot. De service was geweldig en de artiest, een harpiste, was fantastisch. Dit is ook de reden geweest dat ik zonder twijfel weer voor Evenses heb gekozen bij het organiseren van deze feesten.

Hoe heeft u het contact met Evenses ervaren?

Perfect! Professional, helpful, knowledgeable, well-informed about skills and potentials of the different artists. I just followed the advice of Robin on both occasions and didn’t regret for a second!

Super! Professioneel, zorgzaam, ervaren en veel kennis over de kwaliteiten van hun verschillende artiesten. Ik heb tijdens dit traject het advies van Robin, mijn contactpersoon bij Evenses, opgevolgd voor beide gelegenheden. Hier heb ik geen moment spijt van gehad!

Wat heeft u voor uw eerste feest geboekt en hoe is dit bevallen?

For the first party I've booked Magician Brecht and he was very good. Magician contacted me one week prior to the event, asking about the size of the group, location and what I was really looking for. His performance was just what I needed at that moment. My team were extremely enthusiastic and talking about his performance for another week.

Voor het eerste feest heb ik goochelaar Brecht geboekt, hij was erg goed. De goochelaar nam een week voor het feest contact met mij op, hier hebben wij een aantal details besproken zoals het aantal gasten, de locatie en wat ik precies verwachtte. Zijn optreden was precies wat ik wenstte op dat moment. Mijn team en ik waren enorm enthousiast en we hebben het er de hele week nog over gehad.

Wat heeft u voor uw tweede feest geboekt en hoe is dit bevallen?

At my second party I invited a Spanish guitarist and dancing tango duo – it was always my dream to have a professional tango dancers at my anniversary. It was simply magical. Group contacted me few days prior to the party, asking about my wishes. But you feel that they are so professionals, so you better “let them do”. … it was very beautiful and sometimes heartbreaking indeed…

Voor mijn tweede feest heb ik een Spaanse gitarist in combinatie met een dansend tango duo uitgenodigd. Het is altijd al mijn droom geweest om professionele tango dansers op mijn verjaardag te hebben. De groep nam een paar dagen voor het feest contact op om mijn wensen te bespreken. Wat ik al snel door had bij deze professionals, is dat je hun beter hun gang kan laten gaan aangezien zij weten wat goed is. Het was een mooi optreden dat ons allen heeft geraakt.

Zou u in de toekomst nog eens samen willen werken met Evenses?

Sure! Without any doubt! And I really hope we all very very soon will have many occasions to celebrate/party/meet people we love!
For the moment I like to thank entire Evenses team for the wonderful service. Stay healthy, stay safe, stays strong!!!

Zeker! Zonder enige twijfel! Ik hoop dat we binnenkort weer velen momenten hebben om feesten te vieren met de mensen waar we van houden!
Voor nu wil ik Evenses heel erg bedanken voor de goede service. Blijf gezond, blijf veilig en ga zo door!!!

Hoe kijkt goochelaar Brecht terug op dit evenement?

Als goochelaar reeds verschillende leuke opdrachten kunnen vervullen voor Evenses. Het belangrijkste aan een boekingskantoor vind ik dat ik als artiest mezelf kan zijn en ik de vrijheid en het vertrouwen krijg om mijn ding te doen wat bij Evenses telkens het geval is. De medewerker van Evenses volgt iedere boeking heel goed op waardoor ze een duidelijk beeld hebben over zowel de artiest als de klant.

Het verjaardagsfeest dat ik voor Olga mocht oppimpen in de De Koninck bar in Antwerpen is een avond die ik niet snel ga vergeten. Zoals bij iedere boeking bij Evenses bel ik de klant altijd even op een paar dagen voor het gebeuren. Die eerste kennismaking is voor beiden erg belangrijk. Ik overloop met de klant alle gegevens waarover ik beschik en vraag hun specifieke wensen na. Ieder feest is immers uniek en vraagt een persoonlijke aanpak.

Ook voor de jarige Olga had ik enkele special acts in petto waardoor zij in the spotlight stond. De sfeer zat meteen goed die avond en al snel heb ik iedereen met verstomming weten te slaan. Als tafelgoochelaar liet ik de genodigden van de ene verbazing in de andere vallen. Afsluiten deed ik met een op maat uitgewerkte act voor Olga waarbij iedereen betrokken werd. De interactie en de reacties waren subliem!

Evenses had me vooraf gemeld dat Olga nogal kritisch was en hoge verwachtingen had over mijn performance. Dit prikkelde me des te meer om complete mindf*ck toe te passen. Olga was van bij de eerste truc verkocht en was super tevreden. Ik had haar verwachtingen meer dan ingelost. Heerlijk als mijn passie gesmaakt wordt! Voor verwondering, plezier en lachende gezichten zorgen is mijn job en zou dit voor niets ter wereld willen ruile

Na het optreden werd ik, zoals altijd, door Evenses gecontacteerd om na te gaan hoe de boeking was verlopen. De sfeerbeelden die ik aan de avond mocht overhouden spreken in ieder geval voor zich. Alweer een correcte inschatting van Evenses om mij aan te bevelen aan de klant!

Hoe kijkt de Spaanse gitarist terug op het optreden?

Het optreden is erg goed verlopen en we hebben er een geslaagde avond van gemaakt. De aanvulling van het tango duo paste perfect bij deze avond, dit heb ik voorafgaande aan het optreden afgestemd met Robin. Ik heb al vaker met het dansduo opgetreden, dat dit optreden goed zou verlopen maakte mij geen zorgen om. Wat mooi om te zien was, is dat het helemaal stil viel wanneer ik begon te spelen en het tangoduo begon te dansen.

Er is van te voren dus goed agestemd tussen Robin en Olga met wat de wensen zijn en hier is goed op ingespeeld. Wij werken altijd graag samen met Evenses en hopen op nog vele andere opdrachten.

Hoe kijkt Robin van Evenses terug op het feest?

Voor beide optredens heb ik veel contact gehad met Olga. Zij vertelde mij dat ze 50 zou worden dit jaar en dat ze dit twee keer wilde gaan vieren. Ik heb vaak contact gehad met Olga en ondanks haar drukke baan hebben we haar wensen goed kunnen bespreken. Olga legde uit dat zij haar eerste feest met haar werknemers zou gaan vieren en dat zij hier professioneel maar ook vermakend entertainment bij wilde. Dit is de reden dat ik goochelaar Brecht aan heb geraden. Brecht is een professionele illusionist die naast zijn magie van hoog niveau ook erg persoonlijk contact legt met de gasten en zorgt voor veel interactie. Perfect voor deze gelegenheid dus en dat blijkt!

Voor het tweede feest dat Olga vierde met haar naaste kenniskring was zij opzoek naar een iets intiemer optreden, zij heeft ons in eerste instantie benaderd voor een Flamenco danseres. Na haar wensen goed aangehoord te hebben heb ik een aantal diverse artiesten voorgesteld, hier is uiteindelijk het tango duo met de live gitarist uitgekomen zoals te zien is in de video's.

Ik heb het contact met Olga als erg fijn ondervonden en ik hoop haar in de toekomst nog vaak van dienst te kunnen zijn!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.