DJ boeken die jouw stijl speelt

dj-draaien-feest.jpg

Organiseer je een feest? Dan is het inhuren van een DJ een belangrijk onderdeel. Natuurlijk wil je graag een DJ boeken die jouw muziekstijl speelt. Als de deejay de favoriete stijl draait van jou en je gasten draagt dit bij aan de sfeer van je feest. Iedereen is dan op de dansvloer te vinden en je gasten beleven een geweldige avond. Wij geven je vijf favoriete muziekstijlen die onze DJ’s draaien.

Boek een DJ die jouw favoriete stijl draait

De DJ’s van Evenses bieden ieder een ander pakket aan wat betreft muziekstijlen- en genres. Zo kun je bij ons DJ’s boeken die een van de volgende vijf stijlen spelen:

  • Disco
  • 80’s en 90’s
  • Lounge
  • House
  • Allround

Een disco DJ brengt je terug in de tijd

Organiseer je een feestje met een discothema? Dan kan een disco DJ natuurlijk niet op je feest ontbreken. Onze deejay draait de lekkerste disco, funk en soul nummers. Je hoort alle danceclassics langskomen en dit zorgt voor een swingend feest waarbij niemand stil kan staan. Oefen je disco dancemoves, laat ze zien op het feest en ga los op Boogie Wonderland, Rapper’s Delight, I Feel Love van Donna Summer of In the Stone van Earth, Wind and Fire. In het discotijdperk draaiden de DJ’s met vinyl platen. Wil je dit unieke gevoel herbeleven? Dan kun je een vinyl DJ huren. Deze brengt jou en je gasten helemaal in de sfeer van de jaren 70, de tijd van de disco.

80’s / 90’s DJ voor je feest

Zin om een 80’s of 90’s feest te organiseren? Dan is een 80’s /90’s DJ een leuke keuze. Onze deejay tovert jouw feestlocatie om tot een echte drive in show. Een 80’s en 90’s party is een groot feest van herkenning. Vooral als je in die tijd tiener, student of puber was. De 80’s / 90’s DJ draait alle populaire eighties en nineties hits waar je warme herinneringen aan hebt. Leef je uit op de nummers van Madonna, Prince, 2Unlimited, George Michael, Prince en Doe Maar. Wil je nog net iets extra’s aan de dj-show toevoegen? Wat dacht je dan van een retro DJ in combinatie met een saxofonist? Hiermee geef je jouw feest nog meer kleur. Met een optreden van een DJ met saxofonist wordt jouw feest zeker een knaller!

Lounge DJ voor relaxte achtergrondmuziek

Wil je relaxte achtergrondmuziek op je feest, evenement of ceremonie? Dan is een Lounge DJ een goed idee. Lounge muziek is ideale achtergrondmuziek. Het is easy listening en niet storend. Al je gasten kunnen nog op een normaal volume met elkaar communiceren. De muziek die de lounge dj draait, zorgt voor een relaxte en aangename sfeer op je feest, ceremonie of evenement. Wil je aan het eind van de avond toch wat meer dansmuziek? Dan is dat ook mogelijk. Net als hun muziekstijl, zijn onze lounge dj’s erg flexibel. Het is dan ook geen enkel probleem voor de dj om swingende verzoeknummers of dancenummers te draaien.

House DJ voor een spectaculaire party

Een House DJ maakt van jouw feest een spectaculaire party. De deejay draait de lekkerste dance, trance en housemuziek. Bovendien speelt hij goed in op het publiek. Dankzij deze interactie zullen je gasten het echt naar hun zin hebben. Verder is het ook mogelijk om verzoekjes aan te vragen. Dit kunnen je gasten van te voren doen, maar ook tijdens het feest zelf.

Allround DJ voor diverse muziekstijlen

Wil je op je feest de nieuwste hits horen, maar ook golden oldies of echte dance classics? Een allround DJ zorgt hiervoor. Deze feest deejay is inzetbaar voor elk soort feest, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of verjaardagsparty. De dj draait muziek die volledig is afgestemd op je wensen en smaak. Het maakt niet uit of dit nu house, trance, top 40 of disco is.

Bekende DJ boeken?

Wist je dat je bij Evenses ook een bekende DJ kunt boeken? Als je een groot evenement of feest organiseert, is dit natuurlijk een aanrader. Je hebt dan zeker de garantie dat je feest druk bezocht wordt. Bij Evenses kun je dj’s huren die diverse stijlen draaien, zoals dance, trance, house en urban deejays. Wij werken onder meer samen met grote namen als Fedde Le Grand, DJ Roog, Dave Roelvink, Childsplay, The Partysquad, DJ Dyna, Yellow Claw en DJ Paul Elstak.

Eigen geluidsapparatuur en verlichting

Wanneer je een DJ inhuurt, neemt deze zijn of haar eigen apparatuur mee. Je hoeft zelf dus geen geluidsapparatuur of verlichting te regelen. Als je een DJ met muzikant huurt, wordt de apparatuur ook geregeld. De muzikant, zoals de saxofonist, sluit zijn apparatuur aan op de geluidsinstallatie van de deejay.

Verzekerd van een professionele show

Als je een DJ boekt bij Evenses dan ben je verzekerd van een professionele en vermakelijke show. Al onze DJ’s zijn persoonlijk en zorgvuldig door ons geselecteerd. Elk deejay is een ervaren en volleerde entertainer. Onze deejays hebben al op heel wat locaties een show verzorgd. Van een feest op een chique kasteel tot aan een rondvaartboot of een partycentrum. Dankzij onze flexibiliteit kan de DJ Show aangepast worden aan de grootte van de locatie en het feest. Natuurlijk doen wij dit volledig naar uw wensen. Je kunt de DJ Show nog verder uitbreiden met extra’s zoals een saxofonist, een zangeres of een verlichte dansvloer.

Altijd een deejay die standby is

Je kunt natuurlijk ook vragen aan een vriend, neef of je buurjongen of hij plaatjes wilt draaien op je feest. Een nadeel is echter dat je hiermee een groot risico loopt. Als de bevriende dj plotseling ziek wordt of geen zin meer heeft in een optreden, is er geen vervanging. Als je een DJ huurt bij een professioneel entertainmentbureau loop je dit risico niet. Bij Evenses is er altijd een extra DJ standby. Mocht de geboekte deejay onverhoopt niet meer kunnen door ziekte of iets anders dan regelen wij direct een andere dj. Je bent er dan ook zeker van dat de DJ-show altijd doorgaat. Bovendien merken je gasten er niets van. Wel zo’n fijn idee.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar