1 filter
Sorteer op: Relevantie
The Blockparty
100% match

The Blockparty

Dit duo met de hit "Huts" laat zeker het feest losbarsten

prijs op aanvraag
DJ Bombastic
100% match

DJ Bombastic

Deze eclectic, urban house-DJ speelt de sterren van de hemel

prijs op aanvraag
marieke
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende DJ boeken

Bekende DJ boeken voor een geweldige dag? Gaan jullie eindelijk trouwen en zijn jullie op zoek naar dé perfecte manier om alle genodigden helemaal uit hun dak te laten gaan? Komt het jaarlijkse buurtfeest in de zomer er weer aan en wil u en de buurtvereniging er een super memorabel feestje van maken met een bekende dj? Of wordt uw zoon binnenkort 21 en wilt u hem hiervoor verrassen met een gigantische party buitenshuis? Heeft u er wel eens over nagedacht om een bekende DJ te boeken voor het feest of evenement dat u gaat organiseren? Het boeken van een bekende DJ zal verzekerd hetgeen zijn dat van een leuk feestje een onvergetelijk knalfeest maakt!

Had u nog niet gedacht aan de mogelijkheid om een bekende DJ te boeken voor jouw feest of er zelfs niet bij stilgestaan dat dit wel eens een optie voor jou zou kunnen zijn? Het boeken van een artiest of een bekende DJ is echt niet alleen voorbehouden voor de organisatoren van grote feesten en festivals. Veel bekende Nederlandse DJ's zijn bereid op te treden bij particuliere feesten of evenementen. Welke muziekstijl er ook bij het feest past wat u organiseert, onze bekende DJ's weten van elke gelegenheid een absoluut knalfeest te maken. Van hardstyle en techno tot house en authentieke feestmuziek, binnen ieder genre bestaan er wel bekende dj namen die uw gasten bekend voor zullen komen. Dit zorgt er ook voor dat het boeken van een bekende DJ een uitstekende optie kan zijn voor een heel gevarieerd aantal soorten gelegenheden, van verjaardagen en bruiloften tot bedrijfsevenementen en festivals.

Bekende DJ.jpg

Hoe kan ik een bekende DJ boeken?

Bekend of niet, het blijft natuurlijk wel van belang dat de bekende DJ die u boekt ook goed past bij het feest of evenement dat u gaat organiseren. Zo zorgt Bakermat gegarandeerd voor een knallende clubavond met z'n relaxte EDM sound gecombineerd met zijn bekende geluiden, maar zal hij nogal tegenvallen als je eigenlijk naar hardcore of house op zoek bent tussen de bekende dj's. Stel u wilt een heel uiteenlopend feestje, dan is het boeken van de bekende DJ Benny Rodrigues een echte aanrader, hem kunt u inschakelen voor de echte hitjes, maar staat ook klaar om diep in de nacht zijn techno platen tevoorschijn te halen. dan is Het is zonde om de tijd, moeite, én budget te besteden om een van onze bekende DJ's te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor uw gasten. Om die reden is het over het algemeen wel nuttig om al een idee te hebben van de bekende DJ die je leuk lijkt en het soort muziek dat je graag wil horen op jouw feest, alvorens een bekende DJ te boeken. Het feest moet een bepaald genre hebben en wanneer dan de bekende dj gaat optreden moet iedereen er wel naar uitkijken, de gasten willen meteen hebben: voor dit genre is deze dj bekend.

Alleen bij Evenses heb je directe toegang tot honderden bekende DJ's die geboekt kunnen worden voor het feest of evenement dat u organiseert. Van meer nationale toppers als Mental Theo en Dave Roelvink tot internationale sterren als Fedde le Grand en Quintino, het aanbod is echt heel uitgebreid. Dat is natuurlijk ideaal voor wanneer u het perfecte feest wil organiseren en daarvoor een bekende DJ wilt boeken, al wordt het proces van zoeken en boeken er niet makkelijker op.

Wat gaat er gepaard met een bekende DJ inhuren?

Wanneer de keuze groot is, is het moeilijk om uw favoriet uit onze lijst met bekende dj's te boeken. Alleen wil dat overigens niet zeggen dat het boeken van een bekende DJ moeilijk hoeft te zijn. Alles afstemmen met het management, terwijl u ook bezig bent met andere organisatiebezigheden voor uw gelegenheid. Vaak als u in contact komt met bekende DJ's is er een hele waslijst aan wensen waaraan voldaan moet worden. Een goed voorbeeld hiervan is de rider die bekende DJ's aanleveren. In de rider staat bijvoorbeeld wat er qua geluidsuitrusting aanwezig moet zijn op het feest, wat de verwachtingen zijn, maar ook persoonlijke wensen van de bekende DJ.

Daarnaast kan het contact soms moeizaam verlopen, want wij bieden ook bekende DJ's die geen management hebben en zelf hun boekingen regelen. Voor het gemakkelijken van dit contact staan wij altijd klaar om u te helpen met het vinden van bekende dj's. Bij Evenses beschikken we namelijk over een uitgebreid portfolio bekende DJ's die wij al talloze keren geboekt hebben voor uiteenlopende gelegenheden. Die expertise en die contacten stellen we graag ter beschikking aan u, zodat u de perfecte bekende DJ kunt boeken voor uw evenement.

De agent of manager van de bekende DJ's

Je gaat een feest of evenement organiseren, u wil dat uw gasten zich de gelegenheid nog lang zullen heugen, en u hebt besloten om te gaan kijken naar de mogelijkheden om bekende DJs te boeken. Dat is absoluut een goed idee en één van de beste manieren om ervoor te zorgen dat er nog lang zal worden nagepraat over het feest dat je gaat organiseren, maar het boeken van een bekende DJ kan nogal wat vragen oproepen, zeker als het de eerste keer dat je een dergelijke boeking gaat doen. Één van de nieuwe ervaringen die je zal krijgen in zo'n geval is het praten en onderhandelen met een vertegenwoordiger van de bekende DJ die je wil boeken. Dit kan een manager of een boekingsagent zijn, en als zij hun werk goed uitvoeren, zorgen zij ervoor dat het contact met de artiest duidelijk en vloeiend verloopt.

Mocht de artiest dus wel een manager in dienst hebben, dan komt er nog eens een extra communicatiestroom bij waardoor de info minder snel bij de bekende DJ komt. Een bekende DJ boeken is namelijk een moeilijker iets dan een DJ regelen voor een feestje thuis. Bij het contact met de manager is het belangrijk dat alle informatie goed doorgespeeld wordt. Gebeurt dit niet, dan loopt de manager de kans dat de bekende DJ de optie voor de gelegenheid laat lopen.
Het praten met bekende DJ's is vaak zeer relaxed, alleen zijn de managers daar wat feller op. Zorg ervoor dat uw plannen concreet zijn en al aardig weet hoe lang de bekende DJ gaat spelen. Bedenk wel met het boeken van bekende DJ's, dat u vroeg van tevoren de boeking regelt, dan verminderd u de kans dat u door een andere partij het optreden van de bekende DJ misloopt.

DJ bekend.jpg

FAQ Bekende DJs

Wat kost een bekende DJ?

De kosten van een bekende DJ lopen heel erg uiteen, stel dat je een Martin Garrix gaat boeken, dan loopt dat al heel erg snel op. Maar bijvoorbeeld Dave Roelvink is dan weer betaalbaarder. Door vrijblijvend een offerte aan te vragen krijgt u voor uw evenement een persoonlijk aanbod met de prijs van de bekende DJ die het beste past bij u evenement.

Hoe regel ik de dagplanning met de bekende DJ?

Vaak als een DJ bekend is, hebben ze een manager. Dit houdt in dat u alle informatie aangaande het optreden op een rijtje moet hebben, gezamenlijk met de tijden, wat voor feest en wat voor publiek het is. Die informatie speelt u naar ons door en dan nemen wij één op één contact met de manager of de DJ zelf op om alle neuzen dezelfde richting in te zetten.

Hoe lang kunnen bekende DJ's draaien?

Dit hangt af van het soort feest dat u organiseert en het budget. Bij house/techno feesten is het gebruikelijk dat een bekende DJ een langere set draait en hier ook minder voor vraagt, bij EDM feesten is dit vaak al anders en moet er meer richting een uur gekeken worden.

Wat voor apparatuur heb ik nodig?

Alle bekende DJ's hebben een rider waarop alles wat ze willen hebben te vinden is. Dit zijn vaak persoonlijke verzoekjes, zoals snacks en drank, maar ook bijvoorbeeld de apparatuur.

Al een bekende DJ op ogen en geïnteresseerd om te boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via de knop op deze pagina of via 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE)

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.