Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

VJ

VJ huren? Een VJ is een mooie visuele toevoeging voor ieder feest, evenement of bedrijfsfeest. Bekijk hier onze video jockey, te boeken voor iedere bruiloft, club, verjaardag en festival.

video drive in show huren feest
DJ VJ Show
Deze feestelijke show combineert een DJ met bijbehorende clips van de muziek op beeld.
Vanaf:
€1295,-prijs op aanvraaga
vj huren boeken
VJ Phill
VJ
VJ Phill verzorgt als video jockey een prachtige visuele show op uw feest en evenement.
Vanaf:
€895,-prijs op aanvraaga

Een Video Jockey op uw feest

Wilt u wat extra’s voor uw feest? Heeft u een DJ geboekt maar wilt u graag nog iets speciaals om uw gasten te vermaken? Een VJ is hiervoor een geschikte oplossing. Een DJ kan muzikaal uw evenement van entertainment voorzien, maar visueel zijn er minder mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen een VJ in te huren, die op geheel eigen wijze uw evenement van visuals voorziet. Deze zullen afgestemd zijn op de muziek van DJ, de locatie van uw feest en de sfeer die u wilt neerzetten. 

 

Hoe werkt het?

 

In samenspraak met u wordt een plan door de VJ opgesteld. U kunt doorgeven in welke sfeer, in wat voor soort kleuren en vormen en in wat voor locatie uw evenement zal plaatsvinden. Zo weet u zeker dat de visuals passen bij het beeld dat u voor ogen heeft. De visuals worden afgestemd op de locatie, het is belangrijk dat er genoeg plek is voor de projecties. Onze VJ’s kunnen zelf al het materiaal dat nodig is verzorgen. U kunt hierbij denken aan beamers om te projecteren en doeken om de projecties volledig tot hun recht te laten komen. Ieder evenement en iedere locatie kan geschikt zijn voor een visuele show. Een kleinschalige bruiloft of een groot clubfeest zijn beiden geschikt voor versiering en entertainment in de vorm van projecties.