Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Sneltekenaar

Sneltekenaar huren voor uw feest, bedrijfsfeest of verjaardag? Onze tekenaars hebben jarenlang ervaring. Ze en zijn geselecteerd op basis van referenties en enthousiasme. U kunt hier een karikaturist boeken voor uw receptie, jubileum, kinderfeest en evenement.

Live Painting boeken bruiloft
Live Painting
De Live Painting is nu te boeken om jouw gelegenheid op een unieke wijze vast te leggen.
Vanaf:
€645,-prijs op aanvraaga
sneltekenaar huren feest
Sneltekenaar Bas
Deze sneltekenaar brengt een blijvende en humoristische herinnering aan uw feest of evenement!
Vanaf:
€560,-prijs op aanvraaga
Sneltekenaar huren festival receptie
Willy
Karikaturist Willy zorgt met leuke karikaturen voor een tastbare herinnering voor jong en oud!
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraaga
sneltekenaar evenses 0
Sneltekenaar Marin
Sneltekenaar Marin brengt een blijvende en originele herinnering aan uw feest of gelegenheid!
Vanaf:
€375,-prijs op aanvraaga
Sneltekenaar Johnny boeken 0
Sneltekenaar Johnny
Sneltekenaar Johnny maakt de grappigste
Vanaf:
€375,-prijs op aanvraaga

Huur een sneltekenaar voor uw feest

De sneltekenaars van Evenses zijn stuk voor stuk professionals. Met jaren ervaring hebben zij de kunst van het sneltekenen goed onder de knie gekregen. Een sneltekenaar is voor verschillende gelegenheden in te huren; uw bruiloft, feest, opening, beurs, bedrijfsfeest en meer. Door het inhuren van een sneltekenaar kunt u uw gasten een blijvende herinnering meegeven aan uw evenement. Het is zelfs mogelijk uw bedrijfslogo of naam op het papier te drukken, waardoor de tekening ook jaren later nog een duidelijke verwijzing zal zijn naar uw gelegenheid. 

 

Complete verzorging van een sneltekenaar

 

Een sneltekenaar komt standaard met al het benodigde materiaal. Papier, tekengerei en een professionele sneltekenaar zijn altijd gegarandeerd bij een boeking bij Evenses. Hiernaast zullen er ook geen extra kosten in rekening worden gebracht, zoals bijvoorbeeld een reiskostenvergoeding. Deze zit al bij de prijs inbegrepen, u hoeft dus nergens meer naar om te kijken! U kunt vertrouwen op de kwaliteit en de professionaliteit van onze sneltekenaars en u kunt met een goed gevoel naar uw evenement toeleven. Een sneltekenaar is altijd leuk om samen te boeken met een muzikale act of een typetje. Ook is het mogelijk een digitale sneltekenaar in te huren. Deze tekent niet op papier, maar op een iPad.