Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Videograaf

Videograaf huren? Met een prachtige filmreportage van uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest heeft u een leuke herinnering voor zowel uzelf als uw gasten. De videograaf is boeken voor zowel een bruidsreportage als een bedrijfsreportage.

Bruiloft Videobeelden videograaf
Videograaf Bruiloft
Een film van uw bruiloft, keurig gemonteerd door de videograaf met alle hoogtepunten.
Vanaf:
€895,-prijs op aanvraaga
fotograaf boeken feest ceremonie
Bedrijfsvideograaf
Een film van uw bedrijfsfeest keurig gemonteerd door de videograaf met alle hoogtepunten.
Vanaf:
€875,-prijs op aanvraaga

Videograaf boeken voor feest of bruiloft.

Het is altijd leuk om uw bruiloft of feest vast te leggen op beeld. U heeft hiermee een blijvende herrinering die u altijd kan terug bekijken. Onze videografen zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en jarenlange ervaring. Een videograaf of fotograaf is het beste manier om uw feest vast te leggen, maar Evenses biedt ook andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een fotohokje of een videogastenboek. Dit is een leuke toevoeging voor uw gelegenheid en uw gasten zullen versteld staan van de mogelijkeden. Echter is het voordeel van een fotograaf of videograaf dat zij kunnen rondlopen en hierdoor meer kunnen vastleggen tijdens uw gelegenheid.

Service en dienstverlening bij een Evenses videograaf.

Evenses denkt altijd mee met de klant. Bij uw aanvraag kunt u altijd uw wensen en voorkeuren aangeven. Op basis hiervan sturen wij u een vrijblijvende offerte. Hierbij houden wij altijd rekening met de budget van de klant. Bij de aanvraag is het belangrijk om te laten weten hoelang u de videograaf op locatie wenst. Hierdoor voorkomt u extra kosten die wellicht misschien niet nodig zijn. De video krijgt u na boeking via een link toegestuurd of anders thuis op een dvd. U kunt ons met overige vragen ook altijd telefonisch of via mail bereiken.