Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Tissue Act

Tissue act huren? Deze bijzondere show is uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest, evenement of festival. Te boeken voor ieder feest, huwelijk en congres, bekijk hier de demo's.

tissue act live optreden
De tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken.
Vanaf:
€895,-prijs op aanvraaga

Een adembenemende Tissue Act voor uw evenement

De Tissue Act van Evenses bevat muziek, dans en acrobatiek, gecombineerd in een spectaculaire show. Een acrobate voert een spannende routine uit in de lucht, terwijl zij zich vasthoudt aan doeken. In onze referenties kunt u lezen dat de gasten vaak met open mond en vol spanning staan toe te kijken. De Tissue Act is niet zomaar een dansshow, het is een ware acrobatische beleving. Onze acrobate heeft al jarenlang ervaring en is daardoor erg geschikt voor ieder evenement. Ze is in te zetten bij de opening van uw evenement, als show in uw programma en als act op uw festival. Heeft u zelf nog andere ideeën? Leg ze aan ons voor en wij en de acrobate denken graag met u mee. 

Onze acrobate

Onze acrobate is multigedisciplineerd en heeft verschillende specialisaties. Naast de Tissue Act is zij ook in staat optredens met een rhönrad en aerial ring te verzorgen. Het doel van onze acrobate is het maken van unieke circus acts. Door haar talent en haar ervaring kan ze moderne circus acts choreograferen en weet ze van ieder optreden een succes te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement, feest of bruiloft? U kunt op elke dag van de week contact met ons opnemen om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.