Tissue act

Tissue Act boekenvoor uw bedrijfsfeest, receptie of festival? Bij Evenses hebben wij een geweldige en professionele Tissue Act. Onze acrobaat is perfect geschikt voor het rhönrad, tissue en aerial ring. Sta versteld van de show van onze acrobaten. Naast de Tissue Act hebben we meerdere acts en shows in ons assortiment, zoals een Dance Duo, Aerial Ring of  Square Acrobatics.  Lees meer

Onze topaanbevelingen

Tissue act boeken? Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij hebben bij Evenses aan shows.

 

De acrobatische tissue act past spectaculaire kunsten toe terwijl ze zich vasthoudt aan een 2 doeken. De danseres kan begeleid worden door verschillende genre's muziek. Denk bijvoorbeeld aan de Tissue acrobaat die danst op Jazz of klassieke muziek. Ook de outfit en het decor is af te stemmen op uw wensen. Stel het voor, wij zullen uitzoeken of het mogelijk is. De acrobaten zijn zeer ervaren en reizen heel Nederland en Belgie door om shows weg te geven op verschillende evenementen. De Tissue Act zou mooi kunnen dienen als openingsact, maar de show zou ook opgevoerd kunnen worden tussen de gangen door tijdens een diner.  

 

Tissue act huren voor uw bedrijfsevenement, festival of jubileum

 

Bent u enthousiast geworden over het boeken van een Tissue Act? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons 24/7 telefonisch en per mail bereiken.

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig