Themafeest

Themafeest inhurenvoor uw personeelsuitje, teamuitje, of bedrijfsuitje? Bij boekingsbureau Evenses hebben wij verschillende themafeesten beschikbaar. U kunt denken aan de feest thema's , en . Er zal aan alles gedacht voor het themafeest van de  feest decoratie tot de muziek, denk hierbij bijvoorbeeld aan een DJ of zelfs een leuke coverband. Bekijk ook eens onze Nederlandse zanger en zangeressen. Heeft u andere themafeest ideeen voor uw groepsuitjes, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor originele themafeesten. Lees meer...

 

Wij hebben naast muzikanten ook leuke andere mogelijkheden die zouden kunnen passen bij uw themafeest, zoals een fotohokje, fotograaf of een leuke dansvloer die voor extra sfeer kan zorgen op uw evenement. Of voor een kinderfeestje thuis een leuke clown, ballonenclown of typetje.

 

 

Themafeest inhuren voor uw personeeluitje, verjaardag of feest. 

 

 

Bent u al enthousiast geworden over het inhuren van een van de themafeesten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze mederwerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Wij helpen u graag verder met meer informatie over het inhuren van een themafeest!

 

 

 

Themafeesten organiseren? Bekijk hieronder de opties die wij hebben voor het organiseren van een themafeest.
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig